Johannes Rasmussen i NorDan Gruppen (til venstre), Filip Ingebrigsten og Gjert Ingebrigtsen. Foto: NorDan

NorDan blir Team Ingebrigtsen-sponsor

Dør- og vindusprodusenten NorDan har inngått en langsiktig samarbeidsavtale med Team Ingebrigtsen.

- Vi ser frem til et spennende samarbeid med en unik familie og en sterk merkevare. På samme måte har NorDan som et familieselskap utviklet seg til en ledende internasjonal aktør innen smarte vinduer og dører med tilbehør. Team Ingebrigtsen viser at man kan komme svært langt og oppnå fantastiske resultater gjennom et systematisk treningsopplegg og en kompromissløs holdning til gjennomføring. Begge er ledende nasjonalt, men har store ambisjoner internasjonalt, sier CMO i NorDan Gruppen, Johannes Rasmussen i en pressemelding.

NorDan Gruppen AS og NorDan AS har hovedkontoret sitt på Moi sør i hjemfylket til Ingebrigsten-familien, Rogaland.

- NorDan opplever sterk vekst både i Norge og i Europa, og vi har lenge vært på jakt etter en partner med internasjonal appell, gjerne lokalt forankret, og med de samme verdiene som vi har i NorDan. Vi er svært glade for å ha funnet frem til en samarbeidspartner som Team Ingebrigtsen, sier administrerende direktør Trond Magnar Unhammer i Nordan AS i meldingen.

Trener Gjert Ingebrigtsen er også svært tilfreds med sin nye samarbeidspartner. 

- Samarbeidet med NorDan gjør det mulig for oss å kunne gjennomføre opplegget vårt enda mer profesjonelt, enda mer målrettet og derfor oppnå bedre resultater. Vi kan nok ikke lære NorDan så mye om vinduer, dører og smarte dørlåser, men vi skal bidra på flere plan fremover. Kanskje aller viktigst er det å formidle viktigheten av å ikke bare legge tydelige planer, men faktisk legge innsatsen i gjennomføringen av det opplegget som er avtalt, sier Ingebrigtsen.