NOM og Norgeodesi stilte med mange av sine ansatte på Arctic Entrepreneur.

NOM og Norgeodesi tungt til stede på Arctic Entrepreneur

Søsterbedriftene Normann Olsen Maskin (NOM) og Norgeodesi er begge til stede i ny drakt og med store deler av produktrangen på Arctic Entrepreneur denne uken.

Fra årsskiftet kunne NOM presenteres i friskere profil på selskapet – og de har samtidig brukt de siste månedene til en gjennomgang av produktrangen og hvilke løsninger og konsepter de skal satse på i tiden fremover.

- Nå er dette omorganiseringsarbeidet gjennomført, og vi har spisset vår satsing mot flere gode nisjeprodukter, sier Joh Einar Solhaug, adm. dir. i både NOM og Norgeodesi. Han kan fortelle at de i fjor økte omsetningen med rundt 20 prosent i NOM, og at selskapet er inne i en god utviklingsperiode.

Produktrangen omfatter nå blant annet gulvslipere fra HTC, luftrensere fra Sila, støvsugere fra HTC og Ronda, materialhåndteringsutstyr fra Starke Arvid og diverse steinhåndteringsutstyr fra Probst.

De jobber også inn mot ploger og strøkasser samt kompaktmaskiner.

Normann Olsen Maskin er et av Norges eldste maskinselskap, og ble etablert allerede i 1933.

Solhaug kan fortelle om en god utvikling også i Norgeodesi, som har hatt et bra år, og som også har blitt presentert i ny profil. Dette skjedde fra i fjor høst.

- Vi har den senere tiden også sikret oss flere gode rammeavtaler, blant annet med Statens vegvesen, Statnett og Domstoladministrasjonen, sier Solhaug. De har den senere tiden fått inn mye nytt utstyr gjennom sine leverandører, som i hovedsak består av Trimble, Spectra og Seco. Noe av dette utstyret selges også via søsterskapet NOM.