NOBB-konferansen 2021

StedOslo, Norge
ArrangørByggtjeneste
Fra11.11.2021
Til12.11.2021
TidspunktTorsdag kl 9.00 - fredag kl 11.30

Nye NOBB Leverandør nærmer seg ferdigstillelse og Norge er forhåpentligvis på vei ut av pandemien, dette har ført til at Byggtjeneste velger å tenke nytt rundt NOBB-konferansen. Vi tror våre NOBB-kunder har stort behov for å møtes, og vi tror at overgangen til NOBB Leverandør vil medføre at mange ønsker mer enn noen gang at vi arrangerer en to-dagers konferanse utenom Bygg Reis Deg.

NOBB-konferansen 2021 er en av høstens viktigste konferanser for alle som jobber innen byggenæringen med logistikk, salg, markedsføring og produksjon. Konferansen passer for de som jobber med produktdata i NOBB, de som planlegger, konstruerer og bygger i Norge, ansatte i byggevarekjedene og de som leder bedrifter innen bygg og VA/VVS. Vi setter søkelyset på de store linjene i dagens byggebransje samtidig som vi skal gå litt i dybden i NOBB Leverandør.

Festmiddag
Vi skal arrangere festmiddag, dette er en flott anledning til å bli bedre kjent med dine bransjekollegaer i en litt mer uformell setting. Antrekket er naturligvis pent, men takhøyden er stor og praten går alltid lett. Rett og slett en veldig hyggelig kveld.

Program og annen informasjon
Programmet er under utforming og vi tar utgangspunkt i at dette blir en fysisk konferanse. Men vi vil arrangere konferansen med hensyn til hvordan pandemien utvikler seg. La oss krysse det som krysses kan for at vi kan møtes fysisk i år!

Send inn tips til tema
Du kan allerede nå sende inn tips for relevante tema du ønsker at vi skal belyse under konferansen. Stort og smått er like mye verdt. Send inn

https://byggtjeneste.no/nobbkonf/