Valle View Illustrasjon: NCC

NIRAS signerte leieavtale på Valle View

Rådgiverselskapet NIRAS flytter inn i tolvte etasje i Valle View i Oslo mot sommeren i år.

Det skriver NCC Property Development i en pressemelding på sine nettsider torsdag.

– Vi ønsker NIRAS velkommen til Valle View, og vi er svært godt fornøyde med å få inn NIRAS som leietaker og tror at deres virksomhet vil bidra til å skape et mangfold i bygget. Det pågår flere interessante prosesser med aktuelle leietakere i Valle View, og vi forventer at de ledige lokalene i Valle View vil fylles opp med flere spennende leietakere, sier Eirik Yttervik, salgs- og markedssjef i NCC Property Development Norge.

NIRAS er et skandinavisk konsulentselskap med mer enn 50 kontorer i omtrent 30 land i Europa, Asia og Afrika. Selskapet har spesialisert seg på ingeniøroppgaver og profesjonelle rådgivningstjenester

– Vi ønsket nye og effektive lokaler som med en sentral beliggenhet. Valle View ligger like ved kollektivknutepunktet Helsfyr og fremstår derfor som attraktivt for oss, sier daglig leder Theis Tarp Rasmussen i NIRAS Norge.

I begynnelsen av februar tok Utlendingdirektoratet – UDI - over de ni første etasjene, pluss to kjelleretasjer, i Valle View.

Det er UNION Norsk Næringsmegling som håndterer utleie av Valle-prosjektet for NCC Property Development Norge og UNION Eiendomskapital.