Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto

Neumann Bygg setter ned prisene på trelast fra 1. januar

– Neumann Bygg ønsker å bidra til at alle byggmestere får glede av de lavere prisene umiddelbart, sier, Lars Ivar Tveten, kommersiell direktør i Neumann Bygg. De vil dermed sette ned trelastprisene fra 1. januar.

– Det internasjonale byggevaremarkedet er fortsatt i en kraftig ubalanse. For mange trebaserte varer så har etterspørselen etter, og tilgangen av råvarer bedret seg. Vi ser dog en turbulens i markedet i 2022 som kan resultere i endring både av tilgjengelig volum og pris. Men nå så har markedsprisen på trelast beveget seg nedover, og våre leverandører har varslet prisnedgang fra januar 2022. Denne prisnedgangen ønsker vi å videreføre til våre kunder med umiddelbar virkning. Dette er andre gang Neumann senker konstruksjonsvirke og trelastprisene siden de var på topp i august, sier Tveten.

– Neumann var først i markedet med å senke prisene 25. oktober og deretter varslet vi 22. desember at vi kommer til å redusere prisene ytterligere 1. januar. Det ser ut som prisene i markedet skal videre ned på kort sikt og vi utelukker derfor ikke at det kan komme flere prisjusteringer i første kvartal 2022 både på trelast og plater, legger Tveten til.