Prosjektsjef Lasse Svendsen, prosjektutvikler Sven Mile og prosjektsjef Øyvind Ramsø er nye hos boligutvikleren Neptune.
Prosjektsjef Lasse Svendsen, prosjektutvikler Sven Mile og prosjektsjef Øyvind Ramsø er nye hos boligutvikleren Neptune.

Neptune med tre nyansettelser

Boligutvikleren Neptune henter tre nye med fartstid fra eiendoms- og entreprenørbransjen.

Ved inngangen til 2023 har Neptune seks prosjekter med 410 boliger for 3,5 milliarder i produksjon, og ytterligere 16 prosjekter med rundt 1400 boliger under utvikling i ulike faser. I tillegg jobbes det mot fem byggestarter og fire salgsstarter i 2023, ifølge en pressemelding.

Nå henter selskapet nye ressurser fra Boligbygg, Citycon og HENT.

– Vi har mye spennende på gang, og dette skal bli boliger der arkitektur, kvalitet, bærekraft og attraktive nabolag er nøkkelord. Med disse tre nyansatte har vi de siste viktige brikkene på plass innenfor utvikling og gjennomføring for å få til det vi ønsker fremover, sier administrerende direktør Anders Gregersen i Neptune i meldingen.

Sven Mile er ansatt som ny prosjektutvikler. Han er utdannet bygningsingeniør og har nærmere 38 års erfaring fra utvikling av bolig, næringsbygg, hotell, spa- og resortanlegg, skole, sykehjem, jernbane etc. Han har lang og variert prosjektledererfaring, vært partner og eier i en rekke virksomheter innenfor eiendomsutvikling og kommer sist fra stillingen som fagansvarlig i Boligbygg Oslo KF.

Lasse Svendsen er ansatt som prosjektsjef. Han har master i eiendomsutvikling fra NTNU, har tidligere jobbet flere år i OBOS med prosjektgjennomføring og kommer senest fra stillingen som prosjektsjef i Citycon.

Øyvind Ramsø er også ny prosjektsjef, og starter 1. februar. Han har 16 års erfaring som prosjektleder og kommer fra stillingen som prosjektleder i HENT, hvor han blant annet har vært ansvarlig for deler av nye Drammen sykehus.

– Det er en sterk trio med mange ulike kvaliteter, og vi er svært fornøyde med ansettelsene. De har både riktig kompetanse, solid erfaring og verdier som stemmer overens med våre, og Neptune består nå av en god miks med både unge og erfarne talenter, sier Gregersen.