Anleggshuset er klare for Movember. Fra venstre deleselger Martin Bergmann, utstyrsselger Øystein Haga Jensen og salgssjef utstyr Terje Lastein.

Nasta har startet vibrerende barteauksjon

Nasta ønsker å støtte Movember og auksjonerer i den anledning bort en Weber vibroplate der alle pengene går til den viktige saken.

Nasta ønsker å vise solidaritet med menn som sliter med helseplager som prostatakreft, testikkelkreft eller psykiske problemer. I november auksjonerer de bort en Weber vibroplate via Anleggshuset sin Facebook-side, skriver Nasta i en melding.

– Prostatakreft og kreft generelt er noe alle har en eller annen relasjon til. Vi synes denne saken og kreftforskning generelt er viktig å støtte opp om. Movember er en måte å sette fokus på saken – med et glimt i øyet som vi liker, sier Henrik Anholt, direktør for forretningsutvikling, logistikk og netthandel hos Nasta.

Nettbutikken Anleggshuset ble lansert i mai og vibroplatene fra Weber har ifølge Nasta vært en av bestselgerne.

– Vi håper at flest mulig store og små entreprenører kaster seg på auksjonen slik at vi får mest mulig penger til dette gode formålet, sier Terje Lastein, salgssjef for utstyr hos Nasta.

Auksjonen av Weber vibroplaten varer helt frem til månedsskifte.

– Det er ingen krav til bart for å legge inn bud – og alle bud er velkomne. Forhåpentligvis får Movember inn en god del mer enn verdien på selve vibroplaten, hvis ikke er det en entreprenør som vil gjøre en svært god handel, fastslår Lastein.

Her kan du lese mer om Movember