Nasjonalt fuktseminar

StedOslo, Norge
ArrangørMycoteam og SINTEF
Fra19.04.2023
Til19.04.2023
TidspunktOnsdag kl 8.30-15.45

Hva skjer hvis man slår av strømmen i en moderne hytte? Dette blir ett av mange spennende temaer på Nasjonalt fuktseminar.

– I år får vi høre om at tre av åtte boliger har byggfeil relatert til vann og fukt. Vi nøyer oss ikke med å presentere tallene, men byr på kunnskap om hvorfor problemer med fukt i hus og hjem oppstår og hvordan de kan løses, sier seniorforsker Sverre Holøs i SINTEF.

Foredragsholderne vil fortelle hvordan det står til bak flisene på badet, i ventilasjonskanalene og mot grunnen. Vi får også høre om hvordan vi skal unngå å strømspare oss til fuktskader.

Deltakerne vil få påfyll om risikofaktorer og gode løsninger for solceller og glasstak, fuktproblematikk i murvegger, og fukt og råte i nye tømmerbygninger.

I pausene blir det god anledning til å diskutere med foredragsholdere og andre deltakere, og det blir mulig å se nærmere på utstyr for fuktmåling, fuktlogging, prøvetaking med mer.

– Seminaret er en super arena for å oppdatere seg faglig og treffe andre folk i «fuktfamilien», sier seniorrådgiver Mari Sand Austigard i Mycoteam.

Det er også mulig å delta digitalt.

Program og påmelding