Administrerende direktør Rasmus Nord og påtroppende divisjonsdirektør Eivind Thoresen Skarpaas i Sweco.
Administrerende direktør Rasmus Nord og påtroppende divisjonsdirektør Eivind Thoresen Skarpaas i Sweco.

Nå blir Stema en del av Sweco

Fra 1. september blir Stema offisielt en del av Sweco.

I mars i år ble det kjent at Sweco styrker satsingen på prosjekt- og byggeledelse med oppkjøp av Stema Rådgivning og datterselskapet Byggeråd. Nå blir Stema til en nyopprettet prosjekt- og byggeledelsesdivisjon i Sweco.

– Virksomhetsoverdragelsen av Stema, og datterselskapet Byggeråd, inn i Sweco Norge skjer 1. september, men allerede før ferien flyttet medarbeiderne inn i Swecos lokaler i Oslo, Bergen og på Hamar, opplyser selskapet i en pressemelding.

Med Stema på laget får Sweco 130 nye medarbeidere og partnere. Etter fusjonen vil selskapet ha rundt 300 medarbeidere innen fagområdet prosjekt- og byggeledelse.

– Vi har fått mange dyktige og hyggelige kollegaer i Sweco, og gleder oss til alle de nye mulighetene som nå oppstår både for kundene og medarbeidere våre. Vi opplever allerede synergieffekter og har begynt å vinne og løse oppdrag sammen. Det er positivt både for kunder og medarbeidere. Personlig synes jeg dessuten det er veldig hyggelig å være tilbake i Sweco og få samarbeide med mange tidligere kollegaer, ikke minst med min nye leder Rasmus Nord. Han og jeg har begge en fortid som akustikkspesialister, og vi jobbet godt sammen i akustikkavdelingen i Sweco i fem år, sier daglig leder i Stema, påtroppende divisjonsdirektør i Sweco, Eivind Thoresen Skarpaas i meldingen.