Karl Oskar Fevik hos Riwal Norge (i midten) er svært fornøyd med å få på plass en avtale med Mylift og avdelingsleder Robin Wilhelmsen (til venstre) og daglig leder Kjell Rune Pettersson.

Mylift utvider den elektriske parken

Mylift AS har bestilt to store elektriske sakselifter for utleie

- Etter oppstarten av vår nye avdeling på Dal, med Romerike og Stor-Oslo som nedslagsfelt, merker vi nå en økende etterspørsel etter større elektriske maskiner, sier avdelingsleder Robin Wilhelmsen i Mylift.

Som en del av denne satsingen har Mylift nå gått til innkjøp av to større elektriske sakselifter, en med 22 meters arbeidshøyde og en med 27 meters arbeidshøyde.

Liftene er bestilt hos Riwal Norge AS, og vil være klare for utleie i september/oktober 2021. Lift typene som er bestilt av Mylift er HL-220 og HL-275 av merket Hollandlift.

Både daglig leder Kjell Rune Pettersson og avdelingsleder Robin Wilhelmsen i Mylift er svært fornøyde med innkjøpet av liftene.

– Vi satser på miljøvennlige maskiner i fremtiden, og dette er en viktig avtale å få på plass for vår videre satsning i markedet, sier Kjell Rune Pettersson.