Montør/blikkenslager/kuldetekniker

GK Inneklima AS er landets ledende tekniske entreprenør og servicepartner med ekspertise innen ventilasjon, byggautomasjon, energi og kulde. Selskapet har 1200 ansatte fordelt på over 30 kontorsteder. Selskapet omsetter for 3 milliarder kroner årlig og er den største enheten i GK Gruppen, som også omfatter selskapene GK Elektro, GK Rør, GK Sikkerhet og GKs datterselskaper i Danmark og Sverige. Vi er også stolt partner i NTNU/SINTEFs FME ZEN - et forskningssenter for nullutslippsområder i smarte byer.

Firma GK Inneklima Odda
FylkeVestland
Søknadsfrist28.06.2020

GK - et sted man trives!

GK har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens over 3200 ansatte, og kontorer i hele Skandinavia. Vi skal være tilstede lokalt og samtidig ha fordelen av høy teknisk kompetanse og et godt støtteapparat sentralt. For deg betyr dette et trygt og solid firma i ryggen i ditt lokale miljø. På vår avdeling i Odda vil du bli en del av et fantastisk arbeidsmiljø med tverrfaglige kompetanse og gode kollegaer.

For deg som synes å gjøre samme ting to ganger blir ensformig

Tverrfaglig er nøkkelordet rundt disse stillingene. Din arbeidsdag være alt annet enn ensformig. Dette er jobben for deg som liker å jobbe bredt og som ønsker å utvikle din tekniske kunnskap på ulike områder. Som montør vil du for eksempel ikke kun jobbe med ventilasjon, men også med blikkenslagararbeider som beslag og båndtekking. Som kuldetekniker jobber en med komfortkjøling, prosesskjøling, varmepumper og kjølemaskiner. Med andre ord - du vil arbeide med hele spekteret av leveransen innenfor bygg.

Arbeidsoppgavene er mange, og det samme er variasjonen i type oppdrag. I denne omgang søker vi etter deg som kuldetekniker, montør eller blikkenslager.

GK gir deg en unik mulighet til å jobbe selvstendig og styre din egen arbeidsdag. Her kan du selv få være med å legge opp dagen etter hva som passer deg, oppdraget og kunden best; som en del av vår avdeling i Odda vil du få gode sparringspartnere til å utvikle flotte og spennende løsninger.

Vi ser etter deg - en selvstendig og faglig interessert

Har du en håndverksbakgrunn og god faglig forståelse? Det er din inngangsbillett til en karriere som montør hos oss! Har du til og med fagbrev som blikkenslager eller annen utdanning innen byggfag eller vvs, ja da er det en gullbillett! Din inngangsbillett som kuldetekniker er at du har utdanning som kjølemaskinist eller tilsvarende. Som tekniker er du GKs ansikt utad og jobber direkte med kunden og bistår den, du er derfor utadvendt og serviceinnstilt. Vil du jobbe for et bedre miljø, og utfordre kunden på bærekraftige løsninger? Ja, da er du hjertelig velkommen hos oss!

Junior eller senior? Uansett er du velkommen med din søknad. I vårt team trenger vi deg med masse erfaring og deg som ikke har like mye, deg som er en allrounder og deg som allerede er spesialist på et område. Her finnes det utviklingsmuligheter, kurs og etterutdanning for alle! Gjennom GK-Skolen får du en unik mulighet til å utvikle deg innen ditt fag, og utvide din horisont.

Vi håper du har fått et inntrykk av hvilken rik arbeidshverdag man får av jobbe på GK. Her får du også selvfølgelig gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold, i tillegg har vi bil- og telefonordning.

Kontakt

Tor Eivind Osmo

Avdelingsleder

E-mail

+47 917 63 419

Søk stilling

Vis flere stillinger: