Noen av Montér Kongsberg-medarbeiderne som er på flyttefot til nye lokaler i Industriveien. Åpningsdagen er 30. mars. Foto: Montér
Noen av Montér Kongsberg-medarbeiderne som er på flyttefot til nye lokaler i Industriveien. Åpningsdagen er 30. mars. Foto: Montér

Montér Kongsberg på flyttefot

Montér Kongsberg flytter nå til nye lokaler med større utvalg.

– Selv om over 50 års historikk i Dyrmyrgata er vemodig å legge bak seg, vil de 15 medarbeiderne kunne levere mer og bedre fra topp moderne lokaler i Industriveien, heter det i en melding fra selskapet. Det gamle anlegget hadde en butikk på 800 kvadratmeter og fire forskjellige haller ute mens det nye anlegget er på 3.100 kvadratmeter under ett tak.

– Nå får vi også drive-in for tørr og lun handel av trelast og tunge byggevarer gjennom hele året. Innebutikken blir oversiktlig og med fine, inspirerende utstillinger, sier daglig leder Tor Anton Grøtterud i Montér Kongsberg i meldingen.

– Fra vår Montér Byggeservice-avdeling vil privatpersoner få råd og hjelp inkludert kostnadsberegninger for større prosjekter. Vi støtter også proffkunder med beregninger her fra byggevarehuset i forhold til prosjekter i blant annet bolig- og hyttemarkedet i regionen, sier Grøtterud.

Eieren Optimera supplerer dessuten med tekniske tjenester fra divisjonen Optimera Byggsystemer. De leverer også ferdige bygningselementer, precut og takstoler som alternativ til plassbygging.

– Gjennom rådgivningstjenester og bygningselementer skaper vi handlingsrom for at lokale firmaer lettere kan bygge tørt og påta seg mye større prosjekter også i konkurranse med aktører utenfra regionen, sier regionsjef Harald Martin Karlsen i meldingen.