Einar Fluto og Jan Ove Øen (midten) fra Montér Ål mottok Årets Monter 2022-prisen fra Knud Holm (t.h.) under Optimeras årlige Opptur-konferanse.  Foto: Kilian Munch
Einar Fluto og Jan Ove Øen (midten) fra Montér Ål mottok Årets Monter 2022-prisen fra Knud Holm (t.h.) under Optimeras årlige Opptur-konferanse. Foto: Kilian Munch

Montér Ål best av Montér-byggevarehusene

Montér Ål stakk av med prisen for beste varehus da Optimera hadde sin store årlige samling.

Daglig leder Jan Ove Øen mottok prisen under Optimeras Opptur-konferanse fredag.

– Til daglig jobber mine kollegaer og jeg for å hjelpe kundene med byggevarer, råd og tjenester. Det går unna seks dager i uken og vi ser jo at det går godt. At det holdt helt til topps blant så mange andre gode var moro og motiverende for fortsettelsen, sier Øen i en pressemelding.

– Når Montér Ål i 2022 var best av alle, betyr dette at byggevarehuset har håndtert sin lokale rolle godt. Hos Montér Ål har vi en fin gjeng som utfyller hverandre og setter kundeservice høyt. Det er kjekt å handle hos Montér Ål og førsteprisen er velfortjent, sier Knud Holm. Han er direktør for Montér og Optimera Proff og overrakte prisen fra Opptur-scenen.

For å nå til topps må byggevarehuset skåre best på en flere kvantitative parametere. Utvikling i volum, dekningsbidrag, bemanningskostnader og -kompetanse, antall kundeklubb-medlemmer og kampanjeinnsats er blant kriteriene som måles og vektes.

– Montér Ål hadde meget god salgsøkning både i 2022 og foregående år. Både dette og driftsresultatet ligger godt over gjennomsnittet i Montér. Prisen ble vunnet i konkurranse med over 80 andre Montér. Montér Stavanger og Montér Larvik knivet om førsteplassen, heter det videre i meldingen.