Miljørådgivere

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av rundt 3000 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt.

Firma Multiconsult
FylkeAgder
Søknadsfrist06.07.2021

Multiconsult Norge AS, avdeling Geo Sør er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen ytre miljø. Vi ser i den forbindelse etter to engasjerte miljørådgivere.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

Vi søker etter to miljørådgivere til vårt kontor i Kristiansand, både senior og junior.

I rollen som miljørådgiver vil du få muligheten til å ta del i små og store, enkle og komplekse prosjekter. Vi opererer innen alt fra de store samferdselsoppdragene, store og mindre byggeprosjekter og industrikunder.

Vi ønsker oss flere kollegaer som kan arbeide med problemstillinger relatert til ytre miljø. Stillingene byr på varierte arbeidsoppgaver, gjerne i tverrfaglige team på større og mindre samferdsels- og byggeprosjekter. Dine arbeidsoppgaver vil medføre omfattende feltarbeid, men du vil – avhengig av kvalifikasjoner og interesser – få arbeidsoppgaver som spenner fra rådgivning og prosjektering til oppdragsledelse og kundeoppfølging.

Som rådgiver hos oss har du store muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Kartlegging av forurensning i jord, grunnvann og sjøbunns-sedimenter
 • Risiko- og konsekvensutredninger
 • Miljøledelse
 • Rådgivning vedrørende forurenset grunn, sedimenter og vannmiljø
 • Miljøovervåking i sjø og vassdrag
 • Rådgivning og oppfølging av ytre miljø i tverrfaglige prosjekter og på anleggsplasser

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?

Er du en selvstendig, fleksibel og omgjengelig person, som trives med å jobbe i team. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Har du interesse av å tilegne deg faglig kunnskap? Da kan det være akkurat deg vi leter etter.

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning fra universitet, ingeniørhøyskole eller tilsvarende med relevant fagvalg innen miljøgeologi, hydrogeologi, jord- og vannkjemi, naturforvaltning, biologi, eller anleggs-/miljøteknikk.
 • Vi ønsker både nyutdannede og personer med erfaring
 • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Førerkort for bil

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
 • God balanse mellom arbeid og fritid.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Multiconsult har et av de største fagmiljøene innen miljørådgivning i Norge og har ca. 120 personer som arbeider fast med ulike miljørelaterte problemstillinger innen fagområder som miljøgeologi, marint miljø, miljøovervåking, avfall, hydrogeologi, biologi, naturressurser, miljøkjemi, miljø i bygg, miljøoppfølging og miljøledelse.

Region Sør har kontorer i Sandnes, Egersund, Kristiansand og Grimstad. Vi har ca. 180 engasjerte og innovative medarbeidere med tverrfaglig bakgrunn. Vår avdeling Geo Sør har i dag ca. 30 ansatte innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og bergteknikk, miljøgeologi og miljørådgivning, samt grunnundersøkelser.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Astri Søiland

Seksjonsleder

90733868

Søk stilling

Vis flere stillinger: