Miljørådgiver - Stavanger

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist30.05.2019

Vil du jobbe med de miljømessige beste løsningene? Vil du bidra til å minske forurensning av luft, jord og vann? Da har du muligheten nå! Vi søker en allsidig miljørådgiver til vårt kontor i Stavanger som vil være med å sikre at vi leverer et helhetlig resultat av høy kvalitet for kunden, samfunnet og brukeren.

BLI DEL AV ET LEDENDE FAGMILJØ SOM JOBBER PÅ SPENNENDE PRESTISJEPROSJEKTER

Våre ingeniører er blant de ledende i landet innen blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg. For å opprettholde og videreutvikle vår gode posisjon, vektlegger vi kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre.

På kontoret i Stavanger sitter vi i splitter nye lokaler. Avstanden er kort mellom idé og gjennomføring, med alle fagdisipliner på samme kontor og i åpent landskap. Du vil jobbe sammen med 4 andre miljørådgivere i Stavanger, og være en del COWIs seksjon Miljø sørvest med 20 ansatte langs kysten fra Bergen til Kristiansand. Med et arbeidsmiljø som legger til rette for personlig utvikling og innovativ tenking har COWI dyrket frem verdensmestere som nylig var i Las Vegas for å ta imot pris for verdens beste digitale byggeprosjekt. Denne samme driven har også skaffet oss andre store prosjekter i både innland og utland.

Som miljørådgiver i COWI vil typiske oppgaver kunne være:

 • Miljøundersøkelser på land, i sediment og vann
 • Spesialiserte oppgaver knyttet til f.eks. kartlegging av fremmede arter, hydrogeologi, deponi, miljøkartlegging av bygg mm.
 • Prosjektledelse

Merk at oppgavene vil tilpasses dine interesser, markedet og avdelingens øvrige behov.

DU ER EN FREMOVERLENT LAGSPILLER MED SANS FOR KVALITET

COWI er på jakt etter deg som er nysgjerrig og miljøfaglig kompetent med engasjement for miljøspørsmål. Du bør ha minimum 2 års erfaring innen utarbeidelse av YM-planer, MOP, SHA eller kunne vise til relevant erfaring innenfor andre fagfelt. Du har godt humør og bidrar til å skape gode relasjoner til våre kunder. Vi ønsker at du er effektiv og selvgående, og at du kan håndtere flere prosjekter samtidig.

I tillegg har du flere av følgende kvalifikasjoner:

 • bachelor- eller mastergrad i relevante miljøfag
 • erfaring fra prosjektarbeid
 • gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner
 • gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper

Personlig egnethet vektlegges.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest komplekse prosjekter og sterkeste fagmiljøer innen helsebygg, flyplasser og smarte og grønne bygg. Vi har blant annet fått i oppdrag å planlegge Regjeringskvartalet, Fornebubanen, nytt sykehus i Stavanger og nytt sykehus i Drammen. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Vi leder utviklingen i bransjen gjennom nye og innovative løsninger på fagfelter, prosesser og bruk av digitale verktøy.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Interne kompetansenettverk med samarbeid på tvers av fagfelt og regioner.
 • Fleksibel arbeidstid.
 • Moderne kontorlokaler og fasiliteter.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Vi arrangerer sosiale aktiviteter og arrangementer, og disponerer flotte bedriftshytter.
 • COWI tilbyr utdanningsprogrammer innenfor faglig utvikling, prosjektledelse, linjeledelse og markedsføring/utvikling. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle ferdigheter hos de ansatte, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve arbeidsplassen som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Bjørn Christian Kvisvik

Seksjonsleder

E-post: bckv@cowi.com

Tlf: 41 66 76 93.

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 30. mai 2019. Arbeidssted vil være Stavanger. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: