Miljørådgiver - miljøkartlegging bygg og konstruksjoner

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist06.06.2021

Multiconsult Norge AS, seksjon Miljøgeologi Midt,har stor aktivitet og mange spennende oppdrag, og vi ønsker derfor å øke vår kapasitet innen miljøkartlegging av bygg og konstruksjoner. Vi ser i den forbindelse etter en miljørådgiver med kompetanse innenfor bygningsmaterialer / konstruksjoner, avfall, kjemi, geokjemi, eller en kombinasjon av dette, for snarlig tiltredelse.

Som ansatt hos oss vil du bli en del av landets fremste og mest komplette nettverk av miljørådgivere, med fagkomptanse som spenner fra forurenset grunn og marinbiologi, til klimagass og livsløpsanalyser.

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

I rollen som miljørådgivervil du få muligheten til å ta del i store og tverrfaglige prosjekter, så vel som mindre, enfaglige oppdrag. Vårt største pågående oppdrag innenfor miljøkartlegging og riving, er tiltak innenfor rød støysone på Ørland kampflybase. Her har vi gjennomført kartlegging av både bygninger og grunnforurensning på ca. 130 eiendommer, i løpet av de 2-3 siste årene. Men de mer typiske oppdragene omfatter miljøkartlegging av 1-2 bygninger, som kan være næringsbygg, industribygg, boliger eller bygårder, og har en varighet på 4-5 uker.

Hos oss ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling. Vi vil sørge for at du får nødvendig opplæring innen miljøkartlegging, om du ikke har dette fra tidligere, og i oppdragene vil du få kyndig støtte og veiledning fra en av våre dyktige og erfarne seniorer.

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til miljøkartlegging av bygg, som grunnlag for forsvarlig avfallshåndtering i forbindelse med riving og rehabilitering.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Befaringer med registrering og prøvetaking i eksisterende bygg og konstruksjoner
 • Utvelgelse og innsending av materialprøver til kjemiske analyser
 • Utarbeidelse av miljøkartleggingsrapporter og gjenbruksvurderinger
 • Mengdeberegninger og utarbeidelse av avfallsplaner
 • Anbudsutarbeidelser
 • Oppfølging av rive- og rehabiliteringsarbeider

Du vil arbeide i mindre eller større fagteam, i tillegg til utstrakt kontakt med både andre fagrådgivere, oppdragsgivere, byggherrer og entreprenører.

Avhengig av din kompetanse og interesser, kan det i tillegg være aktuelt at du deltar i for eksempel prosjekter med kartlegging og håndtering av forurenset grunn, sedimenter og vann, oppfølging av måleutstyr i vassdrag og sjø, tilstandsregistrering av bygg og konstruksjoner, eller ombruksvurderinger i forbindelse med riving og rehabilitering.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Er du en person med vilje og evne til å arbeide både selvstendig og i tett samarbeid med andre, som trives med mye tid ute i felt og på anlegg, men også ved kontorpulten, og som er grundig, pragmatisk og løsningsorientert? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Du har en bachelor- eller mastergrad
 • Du har utdanning eller erfaring fra relevante ingeniørfag, som bygningsfysikk, bygg/konstruksjoner, avfall, kjemi/geokjemi eller geofag
 • Du har enten noen års erfaring eller er nyutdannet

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige muligheter for personlig og faglig utvikling.
 • God balanse mellom arbeid og fritid.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er nøkkelen til effektive og motiverte medarbeidere, derfor har vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer på seksjonen, avdelingen og for kontoret som helhet, og jevnlige avdelingsturer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Fem ukers ferie og i tillegg fri i romjulen og i påsken, samt fleksibel arbeidstid
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet

LITT MER OM OSS

Seksjon Miljøgeologi i Multiconsult region Midt har totalt 21 medarbeidere, fordelt på kontorer i Ålesund (5), Trondheim (15) og Mo i Rana (1). Arbeidssted for denne stillingen er i Trondheim, i faggruppe Forurenset grunn og miljøkartlegging. Vi har kontorer i flotte og sentralt beliggende lokaler på Sluppen.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Erling Ytterås

Seksjonsleder

90935144

erling.ytteraas@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: