Miljørådgiver Bygg

Rambøll Miljø & Helse globalt består av 2000 medarbeidere, hvorav ca 60 medarbeidere er fordelt på tre avdelinger og seks kontorer i Norge. Avdelingen i Trondheim har stor pågang av prosjekt og forsetter utviklingen med miljørådgiving i bygg og anleggsprosjekter. Derfor har vi behov for flere dedikerte miljørådgivere.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist20.06.2018

Vi ønsker å styrke kompetansen innen følgende områder:

  • Planlegging og oppfølging av miljø i bygge- og anleggsprosjekter
  • Miljøkartlegging av bygg og utarbeidelse av miljøsaneringsbeskrivelser
  • Oppfølging av kunder og prosjekt
  • Ledelse av miljøprosjekter

Vi søker rådgiver med erfaring innen miljø i bygg, og/eller HMS fra entreprenør, byggherre, produsent eller rådgiver. Relevant utdanning innen kjemi, produkt- og materialteknologi eller tilsvarende, minimum bachelor eller masternivå.

Du vil tre inn i en bred tverrfaglig miljøavdeling med spesialister innen miljø i bygg, avfallsplanlegging, grunn- og sedimentforurensning samt vann- og natur-miljø. Du vil få mulighet til å delta i og lede flerfaglige rådgivings- og prosjekteringsoppdrag, samtidig som du vil være ansvarlig for egne prosjekter.

Hvem vi søker
Vi søker etter deg som brenner for å gjøre en forskjell i stor og liten skala. Du har lyst til å bidra faglig og sosialt med et solid engasjement og er ikke redd nye utfordringer.

Vi legger vekt på at du har:

  • Evne til å jobbe sammen med andre i team og samtidig er selvstendig og proaktiv
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Evne til å løse problemer basert på dialog med kunde og kolleger
  • Evne til å arbeide effektivt og innenfor tidsfrister og gitte økonomiske rammer
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Førerkort kl. B

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Vi samarbeider tett med andre miljøfag og fagmiljøer i Rambøll, og arbeider på både rene miljøoppdrag og på store tverrfaglige bygg- og anleggsprosjekter.

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad og CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene.

Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

Siden majoriteten av våre kunder og leveranser krever norsk som rapporteringsspråk er det viktig med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk. Kun søknader skrevet på norsk bli vurdert.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner: Lise Støver tlf.: 98018499, e-post: lise.stover@ramboll.no

Rita Løberg tlf.: 91706550, epost: rita.loberg@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: