Her kommer den nye fabrikken. Foto:MesterVindu
Her kommer den nye fabrikken. Foto:MesterVindu

MesterVindu starter produksjon i Fitjar

MesterVindu Norge AS starter opp igjen vindusfabrikken på Sjoarreset i Fitjar kommune, Vestland fylke.

– Med høykvalitetsvinduer utviklet for et krevende vestlandsklima, skal vi møte et marked med økende etterspørsel etter skreddersydde og tilpassede løsninger, sier Espen Fjeldtvedt, prosjektleder og informasjonsansvarlig i MesterVindu Norge i en pressemelding.

Bak etableringen står tre de næringslivsaktører Espen Aspenes fra Os, Leif Trygve Nilsen og Espen Fjeldtvedt fra Stord. Ingvild Jensen fra Arendal er valgt som styreleder. Alle har lang og bred erfaring fra styrer, ledelse, produksjon og salg av produkter og tjenester til byggenæringen, opplyser MesterVindu.

– Med sterk kompetanse, høy egenkapital og solid finansiering, blir MesterVindu godt rustet til å gå inn i markedet og tilby kvalitetsprodukter med stilriktig utførelse og kort leveringstid, sier styreleder Ingvild Jensen i MesterVindu Norge AS.

Fabrikken i Fitjar er 6.000 kvadratmeter, og blir nå rustet opp med moderne produksjonsutstyr. Dette inkluderer roboter og CNC-teknologi. Mye av utstyret er allerede på plass, og det pågår innkjøp av det øvrige, melder selskapet. Samtidig varsler de at det budsjetteres med ytterligere investeringer de neste årene.

– Vi ser at markedet i økende grad etterspør skreddersydde og tilpassede vindusløsninger. Den moderne og fleksible fabrikken i Fitjar utvikles for å møte dette behovet, der vi lett kan tilpasse produksjonen til enkeltprosjekter og -leveranser. Salget vil primært skje direkte uten mellomledd, og vi vil også åpne egen nettbutikk der kundene kan bestille vinduer 365 dager i året. Vi tror på at god service, tett kontakt og direkte kommunikasjon gir tryggere kjøp og felles gevinst, sier Espen Fjeldtvedt i meldingen.

Produktene vil bli markedsført under varemerket MesterVindu, og oppfyller alle kravene i TEK 17-forskriften og regelverket til Norsk Dør- og Vinduskontroll (NDVK).