Spilepanel. Foto: ProTre

Maxbo og ProTre satser sammen på spiler

Maxbo og ProTre har inngått et samarbeid om økt satsing på trespiler, hvor ProTre blir hovedleverandør til Maxbo.

– Etterspørselen etter spiler bare fortsetter å stige, og nå gjør vi en ekstra innsats for å tilby flere produkter som skal dekke dette behovet. Vi har derfor inngått et omfattende samarbeid med ProTre, som blir vår hovedleverandør på spiler til innendørs bruk, sier Rune Kjølberg, kategorisjef for trelast i Maxbo i en pressemelding.
ProTre skal levere to nyheter i sortimentet. Harmoni trespiler, som er Maxbos egne merkevare, og en helt ny måte å lage spilepanel på, som har fått navnet «Easy spilepanel». Løsningen består av en sporfrest spileplate, som spilene festes til med klips. Målet er at det skal være et fleksibelt konsept som gjør det lettere og raskere å sette opp spilepanel.

– Spiler brukes både på vegger og i tak, det brukes som sengegavler og som romdelere. Før så man hovedsakelig slike løsninger i næringsbygg, på restauranter eller i eksklusive interiører hjemme. Nå har slike spiler blitt et produkt for alle, sier Kjølberg i meldingen.

ProTre har produksjons- og distribusjonsanlegg i Engesetdal på Sunnmøre, hvor de har røtter tilbake til 1956. Her produserer de blant annet listverk, utforinger, panel og forskjellige typer plater.

– Vi har samarbeidet med Maxbo i et år nå, og gleder oss til å jobbe enda tettere med dem. Vi har jobbet lenge med å utvikle det nye «Easy spilepanel», og er glad for at Maxbo nå vil satse så tungt på produktene våre. Vi vil også kunne tilby en rekke av våre øvrige treprodukter mot prosjektmarkedet gjennom Maxbo, sier markedssjef i ProTre, Truls Skaugen.