Fotomontasje: Maxbo / Bygger'n

Maxbo og Bygger'n inngår ny allianseavtale

Løvenskiold Handel og E.A. Smith styrker samarbeidet mellom kjedene Maxbo og Bygger'n.

Det skriver Maxbo i en pressemelding torsdag.

Arne Reinertsen, administrerende direktør i E.A. Smith (til venstre) og Thomas Støkken, administrerende direktør i Løvenskiold Handel. Fotomontasje: Maxbo / Bygger'n

Løvenskiold Handel og E.A. Smith har siden 2002 hatt en innkjøpsallianse og et logistikk-samarbeid på byggevarer. Nå har partene blitt enige om en ny langsiktig allianseavtale, heter det i meldingen.

– Vi er svært fornøyde med å ta samarbeidet med Bygger'n til et nytt nivå. Løvenskiold og E.A. Smith, som to av Norges eldste og mest solide handelshus, har en god felles forståelse og er naturlige alliansepartnere i dagens marked med en samlet sisteledds omsetning på 7,8 milliarder, uttaler Thomas Støkken, administrerende direktør i Løvenskiold Handel.

– I praksis vil den nye avtalen sørge for mer forhandlingskraft, effektiv logistikk og bedre lønnsomhet for hele alliansen. Løvenskiold Logistikk har vist seg som en særdeles god partner for distribusjon i mange år og vi ser frem til å bruke denne mer aktivt i både innkjøp og drift, sier Arne Reinertsen, administrerende direktør i E.A. Smith.