Maxbo med messens beste stand

Det er mange flotte stander på Bygg Reis Deg 2011, men beste stand-juryen mener Maxbo har messens beste utstilling. (SE VIDEO)

SE VIDEO FRA UTDELINGEN HER

Det er stor prestisje rundt det å bli kåret til Bygg Reis Degs beste stand. Mange har lagt ned et hardt arbeid i å utforme gode og synlige stander, og det har helt klart aldri vært bedre stander på messen enn hva som er tilfelle i år. Juryen har dermed hatt en en tøff oppgave med å kåre messens aller beste stand.

Etter mye arbeid kom de frem til tre verdige kandidater, nemlig HTH Kjøkken, Byggma og Maxbo. Disse kunne alle stukket av med seieren, men det var altså Maxbo som trakk det lengste strået.

Maxbo har en stand på 300 kvadratmeter, og hovedmålet har vært synlighet.

- Vi har jobbet med planleggingen av standen siden i vår, så det er selvsagt flott at arbeidet blir verdsatt, sier Roar Berg og Linda Ege i Maxbo. De var strålende fornøyde med å kunne motta utmerkelsen.

- Vi har satt fokus på at folk skal legge merke til Maxbo-navnet, og har blant annet rendyrket standen i hvitt og blått, sier Berg.

De kan fortelle at det har vært veldig mye folk innom standen. De har blant annet gitt bort drikkebeger på standområdet. De bestilte 10 000 av disse, men de gikk unna i raskt tempo.

- Vi skulle bestilt 20 000 eksemplarer, sier Ege.

I juryens begrunnelse heter det:
”Vinneren har i løpet av de siste årene bygget seg opp til å være en av de ledende aktørene i bransjen, og er en av Norges mest kjente merkevarer som leverer både til det private og det profesjonelle markedet. Vinnernes standdesign er entydig og samsvarer med utstillerens merkevareplattform. De besøkende kan enkelt oppfatte budskapet og hvilke produkter/tjenester utstiller har valgt å presentere på messen. Gjennom utdeling av give-aways og gode messetilbud har vinneren klart å oppnå ”stoppeffekt” som får besøkernes oppmerksomhet. Standen er oversiktlig, ryddig og lett tilgjengelig og har en god publikumsflyt. Standbetjeningen er serviceorientert og kan enkelt identifiseres. Juryen er samstemt i at vinnerens helhetsstrategi fra idé til gjennomføring er den beste blant utstillerne på Bygg Reis Deg 2011.

NRL fikk også hederlig omtale for sin stand.

SE VIDEO FRA UTDELINGEN HER