I dag kunne varehussjef Renate Bogen og Maxbo-sjef Trond Bentestuen åpne dørene til det nye Maxbo Holmen i Asker, rett ved Skeidar og E18.
I dag kunne varehussjef Renate Bogen og Maxbo-sjef Trond Bentestuen åpne dørene til det nye Maxbo Holmen i Asker, rett ved Skeidar og E18. Foto: Torkel Vik.

Maxbo Holmen satser på proffene med dobbelt så stort varehus

Mandag åpnet nye Maxbo Holmen i Asker. Det nye varehuset er dobbelt så stort som tidligere, og satser nå stort på proffmarkedet.

– Maxbo Holmen har vært et populært varehus i mange tiår, men nå hadde tiden gått fra stedet. Varehuset ble for lite og for umoderne, og allerede for flere år siden ble det bestemt at det skulle bygges et nytt Maxbo Holmen. I dag kan vi endelige gi kundene våre det tilbudet de fortjener, sier varehussjef Renate Bogen, i en pressemelding.

– Det meste blir nytt

Det gamle Maxbo Holmen stengte lørdag ettermiddag og allerede mandag kunne Maxbo åpne dørene til et dobbelt så stort varehus, rett ved E18.

– Det meste blir nytt på det nye varehuset, både sortiment, innredning, konsepter og løsninger. Det enste som blir med fra det gamle varehuset er mange av de ansatte. Og så blir det større, mer moderne, og mye lysere. Holmen har alltid vært kjent for sin gode malingsavdeling. Den jobber vi videre med her, og forbedrer den ytterligere, forteller varehussjefen.

Satser stort på proffene

Mens gamle Maxbo Holmen i hovedsak hadde forbrukerkunder, satser nye Holmen stort også på proffene, melder Maxbo.

– Det er stor konkurranse nå, og et krevende marked. Men vi har stor tro på å lykkes, med god service, kompetente ansatte, et veldig godt utvalgt og en spesielt bra beliggenhet. Vi skal også ha helt rå åpningstider, så her kan man komme allerede fra klokken seks om morgenen på hverdager og ni på lørdager. Så stenger vi klokken åtte på kvelden, og klokken 17 på lørdag. Det tror jeg alle kundene vil sette stor pris på. Så skal vi ha to proffselgere og et eget showroom for proffene, hvor vi bedre kan få vist frem alt fra verktøy til materialer, og hvor vi også skal ha eventer, møter og kurs, forteller Bogen.

Får drive-in-trelast

En av utfordringene på Holmen har ifølge Maxbo vært at trelasthallen har vært liten, og mange av produktene har stått ute. Byggevareleverandøren opplyser at det nye anlegget har en stor og oppvarmet trelasthall tilrettelagt for drive-in.

– Her kan alle kjøre inn og laste på varer i varmen. Det blir et stort løft i forhold til hvordan det var før. I tillegg skal vi nå tenke helt nytt på hvordan vi trelasten skal se ut. Man skal få mye mindre inntrykk av et lager og mer inntrykk av en forlengelse av butikken, hvor produktene blir presentert på en finere og mer tiltalende måte, sier Bogen.