Materialteknolog metalliske materialer

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeOslo
Søknadsfrist19.06.2019

Multiconsult sin seksjon for Materialteknologi søker materialteknolog innen metalliske materialer. Seksjonen består av eksperter innen betongteknologi, rehabilitering av betongkonstruksjoner og metalliske materialer. Vi søker en fremoverlent, engasjert medarbeider. Du bør ha bakgrunn innen stålmaterialer, sveising, korrosjonsbeskyttelse og korrosjon, og ha lyst til å være med å utvikle fagområdet videre.

En sentral del av ansvarsområdet vil være å følge prosjekter fra a til å, enten som medarbeider i større oppdrag eller oppdragsleder i små enfaglige oppdrag. I begge tilfeller står dokumentasjonsevaluering, revidering av tegninger/spesifikasjoner og kontroll på byggeplass sentralt.
Hos oss legger vi vekt på varierte arbeidsoppgaver og bruk av kompetanse på tvers av forretningsområdene. I de større tverrfaglige oppdragene vil du samarbeide tett med de andre fagmiljøene i Multiconsult, ofte mot fagmiljøet for konstruksjonsteknikk og i grensesnittet mellom prosjekterende og utførende. Her vil din oppgave være å ivareta fagområdet og bidra til det lille ekstra i oppdraget. I en del tilfeller vil du også være byggherren/entreprenørens representant.
Stillingen innebærer noe reisevirksomhet.

Arbeidsoppgaver:

 • Rådgiving internt
 • Bidra til rett materialvalg og korrosjonsvennlig design i forbindelse med prosjektering
 • Byggeplassoppfølging med kvalitetskontroll av utførelse
 • Vurdering og beskrivelse av riktig materialkvalitet
 • Oppfølging av sveising og tilhørende dokumentasjon
 • Tilstandsvurderinger med skadeevaluering og forslag til utbedringstiltak
 • Evaluering av skadede/gamle konstruksjoner med tanke på restkapasitet og materialkvalitet

Kvalifikasjoner

Vi søker kandidater med mastergrad i materialteknologi/metallurgi og minimum 5-10 års relevant arbeidserfaring. Aktuelle kandidater bør ha erfaring innen sveising (IWE), evaluering av sveiseprosesser og korrosjonsbeskyttelse (FROSIO).

Konstruksjonsteknisk erfaring er en fordel, inkl. kjennskap til EN 1090-1, 2. God samarbeidsevne og -vilje er viktig i en hektisk hverdag for å kunne håndtere flere parallelle oppdrag samtidig. Du må trives godt med å tilbringe en del av arbeidstiden din ute.

Vi tilbyr

 • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Moderne lokale sentralt på Skøyen
 • Fem uker ferie, samt fri i romjulen og i påsken, og fleksibel arbeidstid
 • En rekke personalgoder; firmaturer, firmahytter og idrettslag
 • En arbeidsgiver som er opptatt av en sunn balanse mellom jobb og fritid

Kandidater vurderes fortløpende.

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med:

Avdelingsleder
Bengt Fredrik Straith
+4790122324
BengtFredrik.Straith@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: