Maskinsjef

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 43 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,3 milliarder (2023), og virksomheten har ca. 2 200 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

FirmaVeidekke Infrastruktur
FylkeAkershus
StedSkui
Søknadsfrist14.04.2024

Ønsker du å være med å forme fremtidens maskinpark i Veidekke Anlegg?

Vi søker etter ny maskinsjef til vår maskinavdeling på Skui. Som maskinsjef for Maskinavdelingen i Veidekke Anlegg vil du ha det overordnede ansvaret for maskinavdelingens ansatte, den daglige driften og god økonomistyring med resultatansvar. Stillingen rapportere til Direktør Anlegg. Avdeling består i dag av ca. 35 ansatte

Videre ansvarsområder:

  • Lede Maskinavdelingen i hht. Veidekkes krav og Anleggs ambisjoner herunder: Sørge for at avdelingen er organisert riktig og har kompetanse til å gjennomføre arbeidet.
  • Ansvar for økonomisk oppfølging og rapportering.
  • Identifisere behov og vurdere investeringer i nye maskiner
  • Følge opp avtaler, salg, tilleggstjenester og være tett på både leverandører og kunder
  • Være en pådriver av nye, mer bærekraftige løsninger som vil bidra i det grønne skiftet i vår anleggsdrift
  • Være en støtte i anbudsarbeid gjeldende maskiner, valg av løsninger, leiepriser m.m.
  • Overordnet ansvar for avdelingens prosesser og dokumenter, så som kjøps- og salgsavtaler, serviceavtaler, forsikringsbevis.

Din bakgrunn og erfaringer

Vi ser etter deg med høyere relevant utdannelse på minimum bachlernivå, og minumum 7 års relevant erfaring. Du har god økonomi og organisasjonsforståelse og et kommersielt tankesett. Du har god maskinteknisk kunnskap, fortrinnsvis med tunge maskiner, og interesse for nye teknologier og digitale løsninger som vil bidra til en mer bærekraftig produksjon. Din erfaring inkluderer kundekontakt og avklaringer gjeldende kontrakt, teknikk og generell møtevirksomhet

Vi ser vi for oss at du har et positivt engasjement, våger å tenke nytt og er tydelig i dine meninger. Du er løsningsorientert og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultat. Du evner å kommunisere med ulike samarbeidspartnere, internt og eksternt, og har god forretningsforståelse og kan stå i forhandlinger. Det er viktig at du om maskinsjef har er både strukturert og resultatorientert og evner fatte de riktige beslutningene.

Kontakt

Astrid Hveding

977 53 122

Søk stilling

Vis flere stillinger: