Martin Hartmann er ny daglig leder Holte Academy.

Martin Hartmann ny sjef i Holte Academy

Martin Hartmann har tatt over som ny daglig leder i Holte Academy etter Kerstin Wenzel, som har ledet selskapet i over fire år.

Hartmann startet i jobben i begynnelsen av august og har bakgrunn som sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Han har jobbet som prosjektleder, rådgiver og kursholder i over 12 år innenfor flere ulike bransjer, og har jobbet i Holte Academy siden oppstarten i 2016. Før det var han leder i et mindre leverandørselskap og har åtte års fartstid som konsulent i Holte Consulting, ifølge en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og videreutvikle selskapet innenfor de områder hvor vi har et stort potensial. Kerstin Wenzel har gjort en fantastisk jobb med å etablere selskapet som en betydelig leverandør av kompetanseutvikling, kurs og tjenester, og jeg skal gjøre mitt for å videreutvikle dette, sier Hartmann.

Kerstin Wenzel (48) var med på å etablere Holte Academy i 2016. Under hennes ledelse har selskapet etablert seg som en betydelig aktør innen kompetanseutvikling. Etter fire år som daglig leder har hun gitt stafettpinnen videre og starter i ny stilling innen kompetanseutvikling for KS ved årsslutt.

– Vi har opparbeidet solide kunderelasjoner og en plattform som muliggjør videre vekst og utvikling, i et marked som kontinuerlig endrer seg. Jeg er takknemlig for den innsatsen Kerstin Wenzel har nedlagt og gleder meg samtidig til videre satsning og nye initiativer. Med Martin Hartmann som ny leder er jeg overbevist om at vi får en svært spennende utvikling for selskapet, uttaler styreleder Trygve Sagen (42).

Holte Academy ble stiftet i 2016 etter å ha vært en del av Holte Consulting i mange år og med røtter tilbake til etableringen av HolteProsjekt i 1977.