F.v.: Kenneth Lensberg, maskinsjef Marthinsen& Duvholt, Robert Hvaal, salgsingeniør Pon Equipment, Frank Duvholt, regionsjef Vestfold for Marthinsen & Duvholt

Marthinsen & Duvholt valgte Cat

Marthinsen & Duvholt kjøpte fem maskiner fra av årets Cat-kolleksjon.

Valget falt på Pon Equipment og deres 2016 kolleksjon av F-serie gravemaskiner fra Cat.

Vestfoldentreprenøren har kjøpt Cat 323FL, 325FL CR, 330FL samt to Cat M316F hjulgravere.

- Årets handel bygges på kvalitet, pålitelighet, ettermarked og service, sier Frank Duvholt, regionssjef Vestfold for Marthinsen og Duvholt i en pressemelding.

Alle maskinmodellene er nye av året, er utstyrt med VisionLink og har den nyeste motorteknologien Steg 4 Final. Cat 323FL er også utstyrt med CGC, Cat Grade Control. Alle Cat 323FL har CGC som standardutstyr.

Salgsingeniør for Pon Equipment i Vestfold og Telemark, Robert Hvaal, har totalt solgt hele seks Cat 325FL CR i dette distriktet siden Pon Equipment introduserte denne korthekkmaskinen i Norge i mars 2016.

Søsterselskapet til Marthinsen & Duvholt, Vassbakk & Stol AS i Rogaland valgte hele tre av denne korthekken inn i sin maskinflåte.

Dette er en smidig korthekkmaskin med egenskapene til en standard gravemaskin. I denne maskinen er det stor og komfortabel hytte, god stabilitet og mye styrke.

- Man kan vel si at Cat 325FL CR er den perfekte allround maskinen, kommenterer Hvaal.