Fra venstre: daglig leder Frank Duvholt og maskinsjef Kenneth Lensberg i Marthinsen & Duvholt, og konsernkundeansvarlig Nils Arve Norendal, administrerende direktør Tom Johansen og salgssjef Lars Engmark i Nasta. Foto: Nasta.

Marthinsen & Duvholt kjøper utslippsfritt fra Nasta

To utslippsfrie Zeron-maskiner var en del av handelen da Marthinsen & Duvholt nylig signerte en kontrakt med Nasta på levering av i alt seks nye gravemaskiner.

Maskinhandelen mellom Nasta og Martinsen & Duvholt omfatter fire Hitachi beltegravemaskiner fra 27 til 40 tonn, samt to utslippsfrie gravemaskiner av Nasta sitt eget merke, Zeron, skriver Nasta i en melding.

– Dette blir våre første elektriske gravemaskiner. Det grønne skiftet har gitt stor fokus på utslippsfrie maskiner i anleggsbransjen, så det er både spennende og morsomt å bli blant de første som tar dette i bruk. Som en fremtidsrettet entreprenør, med en stor del av jobbene i sentrale strøk, ønsker vi å investere i den siste teknologien. Zeron-maskinene skal operere i Oslo-området, der fokuset på miljø er aller størst. Det er en sikkerhet for oss å vite at maskinene er basert på Hitachi – et merke vi kjenner ut og inn fra et mer enn 20-års trygt og godt kundeforhold i Nasta, sier daglig leder Frank Duvholt i Martinsen & Duvholt.

Vestfold-entreprenøren har vært en trofast Nasta-kunde helt siden etableringen i 1998. Konsernkundeansvarlig Nils Arve Norendal i Nasta er naturlig nok godt fornøyd med storhandelen.

– Det varmer ekstra i hjerterota når en trofast kunde ønsker å plassere en så stor ordre hos Nasta. Det signaliserer at de setter pris på både oppfølging fra Nasta som firma, og den kvaliteten Hitachi leverer, sier han.

Marthinsen & Duvholt har alltid vært et firma som Nasta er stolt av å levere maskiner til, og være samarbeidspartner for. Vi er ydmyke og takknemlige for tilliten, og skal gjøre alt som står i vår makt for at Frank, Kenneth og de andre i Marthinsen & Duvholt skal tenke på dette som en god investering, tilføyer administrerende direktør Tom Johansen i Nasta.

Kenneth Lensberg, maskinsjef hos Marthinsen & Duvholt, er også godt fornøyd med nok en maskinhandel med Nasta.

– Det føles trygt å ha et godt samarbeid med en solid forankret, lokal leverandør. Produktene er førsteklasses og dyktige Nasta-mekanikere er alltid raske på pletten om det skulle være behov, sier han.

Følgende maskiner inngikk i handelen:

– 1 stykk Hitachi ZX350-7

– 2 stykk Hitachi ZX300-7

– 1 stykk Hitachi ZX250-7

– 1 stykk Zeron ZE85

– 1 stykk Zeron ZE135