Over 600 arbeidere og prosjektmedarbeidere deltok på en lunsj som markerte avslutning på byggefasen på det nye terminalbygget ved Bergen lufthavn Flesland. Foto: Christel Øen, Avinor

Markerte ny byggefase på Flesland

Avinor markerte overgang fra byggefase til monteringsfase for tekniske anlegg i det nye terminalbygget på Bergen lufthavn Flesland med lunsj i T3 for 600 personer.

Utbyggingssjef Norvald Thue i Avinors avdeling ved Bergen lufthavn sa at Avinor ønsker å markere at man nå går over fra en byggefase til en fase der man skal sette i gang de tekniske anleggene og senere teste ut bygget og driftsorganisasjonen.

Dette ble markert med en avslutningslunsj for så mange som mulig av dem som har bygget T3.

– Dette byggeprosjektet er et av de største byggeprosjektene i denne regionen, og vil bidra til både nasjonal og regional vekst. Dere har bygget dette praktfulle bygget og har bidratt til at alle som snart reiser gjennom denne flyterminalen, får en langt enklere og mer komfortabel reise. I tillegg blir det en fantastisk arbeidsplass for de som skal jobbe her, sa Thue.

Prosjektet er så langt på plan og på budsjett.

– Selv om vi er i sluttfasen er det like viktig at vi passer på sikkerheten. Jeg oppfordrer alle til å tenke sikkerhet i alt dere gjør. Vi er opptatt av at dere skal kunne se tilbake på tiden, da dere bygget den nye flyterminalen på Flesland, med yrkesstolthet, sa Thue.

Alle kunder, ansatte og samarbeidspartnere som kommer på omvisninger i T3 er mektig imponert over terminalen. Den skal tas i bruk 17.08.17.