Marianne Frønsdal er ansatt som ny landssjef i Heimstaden Norge. Foto: Heimstaden

Marianne Frønsdal er ansatt som ny landssjef i Heimstaden Norge. Foto: Heimstaden

Marianne Frønsdal blir ny landssjef i Heimstaden Norge

Frønsdal har lang erfaring innen eiendom, hotell og reiseliv, og tar over ledelsen etter Norgessjef og Chief Operating Officer for Heimstaden-gruppen, Helge Krogsbøl.

Heimstaden har 4.500 utleieenheter i Norge. Nå skifter selskapet Norgessjef og tidligere utleiedirektør for Heimstaden-gruppen, Marianne Frønsdal, tar over selskapets norske virksomhet.

– Dette er en fantastisk mulighet som jeg gleder meg til å ta fatt på. Heimstaden Norge er godt driftet, har en svært kompetent organisasjon og en tydelig profil mot kundene. Det er lagt ned et solid arbeid i «Friendly Homes»-konseptet vårt, og med ytterligere videreutvikling vil kundetilfredsheten og resultatene våre forbedres de kommende årene, sier Frønsdal i en pressemelding.

Hun tar formelt over lederansvaret 3. januar.

Helge Krogsbøl har ledet Heimstaden Norge siden 2018 og fortsetter i rollen som Chief Operating Officer for Heimstaden-gruppen, med ansvar for mer enn 1.700 ansatte og cirka 116.000 boliger i ti europeiske markeder.

– Marianne har utmerket seg positivt i tiden hun har vært hos oss. Hun er kunnskapsrik, har stor kapasitet og kjenner selskapet og kulturen godt. Vi har utvilsomt gjort en god ansettelse og jeg ønsker henne lykke til i en veldig spennende stilling, sier Krogsbøl i meldingen.