Malermester Sture Brækstad går inn i Håndverksgruppen

Håndverksgruppen vokser og innlemmer malerfirmaet Sture Brækstad AS i konsernet.

Det var i juli i fjor at Håndverksgruppen med 30 bedrifter innen maling, gulvlegging og flis ble etablert med FSN Capital V som aktiv hovedeier. Nå går konsernet inn som majorsitetseier i Malermester Sture Brækstad, ifølge en pressemelding.

Håndverksgruppen er representert over hele landet, omsetter for cirka 1,1 milliader kroner og sysselsetter cirka 1.000 årsverk. I tillegg er 14 selvstendige bedrifter medlemmer i gruppen.

- Gjennom samarbeidet i Håndverksgruppen vil vi videreutvikle bedriften og våre ansatte, og med det kunne tilby våre kunder enda bedre og bredere tjenester. Vi vil fremdeles ha sterk lokal tilstedeværelse og skal fortsette å drive selskapet selvstendig som i dag, men med mulighet for videre utvikling gjennom et større konsern, sier daglig leder Viktor Forster i Malermester Sture Brækstad.

Håndverksgruppen ble etablert i 2012 som en kjede av frittstående bedrifter innen overflatebehandling.

- Malermester Sture Brækstad vil beholde sitt tradisjonsrike firmanavn og bygge videre på styrken i å være en lokal aktør i Trondheim og omegn. Vi har latt oss imponere over måten de driver på og gleder oss til å jobbe sammen for å videreutvikle en desentralisert struktur, sier uttaler Trond Tørdal, ansvarlig for innlemming av nye bedrifter i Håndverksgruppen.