Myrna Becker skal lede den nye satsingen til Mad, her sammen med konsernsjef Nicolai Riise. Foto: Mad arkitekter

Mad etablerer interiørarkitektkontor

Mad arkitekter etablerer Sane, et nytt interiørarkitektkontor, og har hentet den kjente interiørarkitekten Myrna Becker til å lede satsingen.

Det skriver Mad arkitekter i en pressemelding mandag.

Tidligere i vår startet Mad kommunikasjonsbyrået Mad Communication. Nå satser de også på interiørarkitektur, kommer det frem i meldingen. Myrna Becker blir daglig leder for det nye interiørarkitekturkontoret.

– Vi ønsker å hjelpe kundene med alle sider av eiendomsutvikling. Da er det naturlig å satse på interiørarkitektur. Vi er strålende fornøyde med at vi har fått en av de beste i bransjen til å bygge dette opp. Myrna er allerede i gang og på jakt etter dyktige interiørarkitekter og spennende kunder, uttaler konsernsjef Nicolai Riise i Mad.

Becker jobbet tidligere i Asplan Viak, og er utdannet interiørarkitekt fra Kunsthøgskolen i Bergen.

– Med satsing også på interiørarkitektur blir Mad et enda mer komplett arkitekturmiljø. Jeg gleder meg til å jobbe med Mads prosjekter, men også fortsatt samarbeide med andre arkitekter. Nå skal vi finne kloke og selvstendige hoder som kan være med på å bygge opp og forme dette til et kontor med engasjement, høy kompetanse og glede, sier Becker i pressemeldingen.

Mad-konsernet består nå av seks selskaper; tre arkitektselskap i Oslo, Bergen og Stavanger, samt Mad Global, Mad Communication og Sane.

– Vi har planer om flere nyetableringer. Det neste jeg gjerne vil ha inn i Mad-familien, er en satsing på landskapsarkitektur. Det håper vi å få på plass neste år. Dessuten har vi noen nye overraskelser på skisseblokken, røper Nicolai Riise.