Hans Jørgen Lundby. Foto: Betonmast
Hans Jørgen Lundby. Foto: Betonmast

Lundby ny administrerende direktør i Betonmast Eiendom

Hans Jørgen Lundby blir ny administrerende direktør i Betonmast Eiendom, og etterfølger Øyvind Moen, som nylig gikk over i ny stilling utenfor selskapet.

Han har også tidligere innehatt stillingen som administrerende direktør i Betonmast Eiendom, men har de siste årene jobbet som finansdirektør i selskapet, sirver Betonmast i en pressemelding.

– Hans Jørgen kjenner Betonmast Eiendom godt etter mange års tjeneste, og var det naturlige valget til å etterfølge Øyvind. Jeg er derfor svært glad for at han valgte å takke ja, og dermed ta fatt på sin andre periode som leder av selskapet, sier konsernsjef Peter Sandrup i meldingen.

Betonmast Eiendom utvikler og gjennomfører eiendomsprosjekter i Norge og Sverige, hovedsakelig innenfor bolig og næringsbygg i sentrale områder.

– Utviklingsaktiviteten i Betonmast Eiendom høy. I løpet av fjoråret inngikk vi en avtale om å bygge ut et 175 mål stort område i Nittedal sentrum – et prosjekt som potensielt vil utgjøre en stor andel av vår virksomhet i årene som kommer. På nyåret 2023 inngikk vi sammen med Gjøvik og Omegn Boligbyggelag en intensjonsavtale om utvikling av en større tomt i Storgata i Gjøvik med et stort potensial for parkering, næringsarealer og bolig. Sammen med andre pågående prosjekter som bla. Veum Hageby utenfor Fredrikstad og byggetrinn 5 på Klosterøya, danner disse prosjektene et godt grunnlag for Betonmast Eiendom, sier Lundby i samme melding.

Lundby tiltrer stillingen som administrerende direktør 1. juni.