Logistic Contractor åpner kontor i Oslo

Logistic Contractor har signert en avtale om kontorplasser i Wergelandsveien 1–3, et kontor- og lagerfellesskap i Oslo sentrum.

Selskapet, som spesialiserer seg på å utvikle og bygge store logistikk- og industrianlegg i Norden, har vært til stede i det norske markedet siden 2015.

- Selv om Norge har hatt store begrensninger som følge av covid-19-pandemien denne våren, har vi hatt interessante samtaler med flere selskaper om nye prosjekter. Derfor styrker vi den lokale organisasjonen vår, slik at vi skal kunne håndtere et større volum fremover. Akkurat nå avslutter vi vårt tredje prosjekt i Norge, som er et anlegg med kontorer, terminal og lager på til sammen 56.000 kvadratmeter i Vestby på vegne av DSV, sier Sandu Nylmon, administrerende direktør for Logistic Contractors norske, danske og finske datterselskaper i en pressemelding.

Parallelt jobber Logistic Contractor også mot det danske og finske markedet.

- Mot slutten av fjoråret skaffet vi oss et kontor i København, og nylig sikret vi oss egnede lokaler for organisasjonen vår i Helsingfors. Når vi tar med den svenske organisasjonen vår, er vi nå 60 ansatte i Logistic Contractor. Så langt har vi oppført mer enn halvannen million kvadratmeter logistikkareal fordelt på rundt 80 prosjekter, avslutter Nylmon.