Logicenters kjøper New Waves hovedkontor og lager

Logicenters utvider sin eiendomsportefølje i Norge med kjøp av det nyutviklede hovedkontoret og -lageret til New Wave i Norge.

Det 8.000 kvadratmeter store bygget ligger i Råde i Østfold. I juni 2017 signerte Logicenters en forward avtale med Fauna Eiendom AS om kjøp av en planlagt nyutvikling av New Waves hovedkontor og -lager i Norge. Nå står den 8.000 kvadratmeter store logistikkbygningen klar. Lageret rommer 6.500 kvadratmeter og resterende 1.500 kvadratmeter er kontor og showroom.

– Vi er veldig fornøyd med at den nye moderne logistikkeiendommen som skal huse New Wave i Norge blir en del av vår logistikkeiendomsportefølje. Som den største eieren av moderne logistikk i Norden har vi høye vekstambisjoner i Norge og kompletterer porteføljen med ytterligere 44 000 egenutviklede kvadratmeter i Vestby i løpet av året, sier Jørgen Bråten Nordby hos Logicenters i Norge i en pressemelding.

Med cirka syv mil til Oslo og nær tilgang til E6 har eiendommen en strategisk viktig posisjon i Råde. Eiendommen har adresse Torvstikkeren 10.

– Vi er stolte over å ha levert et fremtidsrettet logistikkanlegg og hovedkontor for New Wave sammen med vår totalentreprenør Norbygg. New Wave har imponert oss i hele prosessen, og det er ingen tvil om at selskapet vil bli enda bedre i sitt nye bygg. Med en så dyktig og profesjonell aktør som Logicenters som ny eier, er vi også trygge på at eiendommen er i de beste hender. Vi kan for egen del reallokere ressurser til andre spennende utviklingsprosjekter vi jobber med, herunder 500 mål med fremtidig logistikkareal langs E6 på Nedre Romerike, sier Rasmus Os i Fauna Eiendom AS.

New Wave Group er børsnotert i Sverige og driver først og fremst innen utvikling og salg av ulike tekstilprodukter rettet mot bedriftsmarkedet. Selskapet eier også sportsmerkevaren Craft.