Knut Jørgensen ledet inntil nye byggingen av det nye regjeringskvartalet for Statsbygg. Fra oktober er han tilbake i Vedal. Arkivfoto: Christian Aarhus
Knut Jørgensen ledet inntil nye byggingen av det nye regjeringskvartalet for Statsbygg. Fra oktober er han tilbake i Vedal. Arkivfoto: Christian Aarhus

Ledet byggingen av regjeringskvartalet - nå har han fått ny jobb

Knut Jørgensen er tilbake i Vedal etter å ha ledet byggingen av det nye regjeringskvartalet for Statsbygg i åtte år.

Knut Jørgensen har hatt ansvar for flere store offentlige prosjektene innen samferdsel, og han har tidligere ledet ett av landets største byutviklingsprosjekter for Vedal og Oslo S Utvikling, Barcode i Bjørvika.

– Etter å ha ledet byggingen av nytt regjeringskvartal i snart åtte år ønsket jeg å overlate styringen av dette fantastiske prosjektet til noen andre. Da muligheten for nye utfordringer i Vedal åpnet seg var dette et enkelt valg. Jeg gleder meg til nye oppgaver i Vedal sammen med gamle kollegaer og ikke minst sammen med alle de nye som har kommet til mens jeg var i Statsbygg sier Knut Jørgensen i en pressemelding.

– Knut besitter en unik kompetanse og har vært engasjert i noen av de mest utfordrende oppgavene bransjen har å by på. Når han nå ønsket nye utfordringer syns vi det er ekstra hyggelig at han ønsker seg tilbake til Vedal, sier daglig leder i Vedal Prosjekt Karen Cecilie Møller i meldingen.

Jørgensen starter i Vedal i oktober og vil bli involvert i flere av prosjektene som er under utvikling og planlegging i selskapet.

Vedal har i dag ca. 230 ansatte med betydelig kompetanse innen utvikling, planlegging og gjennomføring av eiendoms- og byggeprosjekter.