Lederbytte i Frico

Bjørn-Osvald Skandsen i Systemair tar over ansvaret for Frico i Norge.

Skandsen tar over ansvaret for selskapet etter Trond Kviserud, som har ledet Frico de siste 18 årene. Kviserud vil fortsette i selskapet som markeds- og produktsjef, og videreføre sitt ansvar for de største kundene i Norge, melder selskapet i en pressemelding.

Frico er et heleid datterselskap av Systemair og er ledende på salg av elektriske og vannbårne varmeprodukter for næringsbygg, handel og industri. Skandsen vil med dette være leder for både Systemair og Frico i Norge, men selskapene er ikke tenkt sammenslått.

- Det er hyggelig å få ansvar for et så velrenommert selskap som Frico. Frico har etter min mening de beste produktene innen sitt segment og en solid markedsposisjon. Dette skal vi utvikle videre. Men vi kommer samtidig til å søke muligheter for effektivisering av bakenforliggende prosesser, så som IT, økonomi osv. hvis det er mulig, sier Skandsen i pressemeldingen.

Skandsen er utdannet sivilingeniør innen termodynamikk ved NTNU og Master of Business Administration fra NHH. Han sitter i hovedstyret til VVS-foreningen.