Leder for Sweco i Drammen

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

Firma Sweco Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist31.01.2020

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

I region bygg, Oslo møter du et fleksibelt, hyggelig og inkluderende arbeidsmiljø med meget dyktige medarbeidere. Vi ønsker å utvikle vårt kontor i Drammen til et flerfaglig miljø som arbeider med prosjekter innen bygg, infrastruktur og energi. Vi trenger derfor en leder som kan lede og forme kontoret og sørge for videre utvikling. Per i dag arbeider ca. 10 medarbeidere i Drammen . Vi ønsker å bli mange flere.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco får du jobbe tett med de store totalentreprenørene, lokale byggentreprenører samt byggherrer som Statsbygg, Forsvarsbygg, Undervisningsbygg, Hafslund, Statnett og Avinor. For tiden er vi blant annet engasjert i prosjekter som ny fabrikk for BAMA, Haugesund sykehus, Gaustad sykehus og rehabilitering av Nationaltheatret. Du vil få rik anledning til å utvikle nye kunderelasjoner og sette i gang aktiviteter som kan gi nye oppdrag og større markedsandeler for kontoret vårt i Drammen og du vil samarbeid nært med andre ledere i Oslo, spesielt i Oslo.

Som leder for vårt kontor i Drammen må du være opptatt av å skape vekst, synlighet og stolthet. Du er flink til å motivere og klarer å skape entusiasme rundt dine ideer og planer. Du er opptatt av at dine medarbeidere trives, og du nøler ikke med å gi dem ansvar og anledning til å utvikle seg faglig og personlig.

Dine arbeidsoppgaver

 • Du har ambisjoner for å bygge et sterkt Drammenskontor for Sweco
 • Du driver aktiv kundekontakt og tar gjerne kontakt med potensielle kunder
 • Du rekrutterer nye medarbeidere
 • Du motiverer medarbeiderne ved kontoret og sikrer et godt arbeidsmiljø
 • Du følger opp oppdrag i henhold til kontrakter og avtaler
 • Du deltar i tilbuds- og markedsarbeid
 • Du leder og deltar i oppdrag der du har kompetanse

Dette kan du

 • Du har en master- eller bachelorgrad
 • Du har godt kjennskap til eget fagområde som kan være fkes bygg, elektro, VVS, VA, mv
 • Du kjenner BA-bransjen i Drammensregionen og Buskerud
 • Du har ledererfaring

Kontaktpersoner:

Linda Hårvik

Avdelingsleder PA Oslo

926 96 121

linda.harvik@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: