Leder for massivtre

WSP Norge AS er en del av det verdensledende konsernet WSP, som har hovedkvarter i Montreal, Canada. I Norge er vi 600 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet, mens vi på verdensbasis er 49 000 medarbeidere fordelt på over 550 kontorer i 40 land. Samtidig som selskapet er i stor vekst, så ble WSP i 2017 kåret til verdens viktigste aktør innen ingeniørtjenester og er 2 år på rad kåret til verdens beste prosjekteringsfirma.

Firma WSP Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist30.03.2020

WSP i Norge er i stor vekst, og vi søker en leder innen byggeteknikk/konstruksjon med hovedvekt på massivtre. Avdelingen har spesielt fokus og kunnskap om trekonstruksjoner og treteknikk, med særskilt fokus på massivtre- og limtrekonstruksjoner. WSP planlegger og utformer bærekraftige samfunn som er rustet for fremtiden. Vi tilbyr profesjonell prosjektledelse, strategisk rådgivning og prosjektutvikling, tverrfaglig rådgivning og prosjektering til offentlige og private aktører innen bygg, infrastruktur og samferdsel, plan- og eiendom, energi og industri. WSP har et av Norges ledende fagmiljøer innen byggeteknikk og tilbyr rådgivning innen massivtre, stål, betong og prefabrikkerte konstruksjoner. Vårt team innen massivtre kan vise til mange spennende og utfordrende prosjekter, og har de senere årene gjennomført prosjekter som både har vunnet byggeskikkprisen i 2017 og årets trebyggeri i 2018.

Som leder for massivtre, vil du bli en nøkkelperson, og være med på å utvikle et av de sterkeste byggeteknikkmiljøene i Norge og internasjonalt. Vi har sterke vekstambisjoner, og du får muligheten til å lede denne ambisjonen. Du vil også få gode muligheter for faglig utvikling og karriere, og jobbe i et sterkt fagmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer. Vi tilbyr også selvsagt konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsoppgaver

Du vil ha personalansvar for mellom 5-10 personer og resultatansvar for avdelingen, samt jobbe med oppdragsledelse og leveranser mot kunder og samarbeidspartnere.

I tillegg vil du jobbe med:

  • Prosjektering av massivtre- og limtrekonstruksjoner, med prosjekter som inkluderer alt i fra skoler, helsebygg, leiligheter til studentboliger
  • Delta i flerfaglige prosjekter i tett samarbeid med andre avdelinger og fagområder
  • Utvikling av fag og tjenester innen byggeteknikk med fokus på massivtre

Hvem er du?

Vi tror den rette kandidaten har noen års arbeidserfaring. Du har muligens allerede ledererfaring, eller kanskje har du lederambisjoner og er klar for å ta det neste steget i karrieren. Det viktigste er at du er at du brenner for ledelse og å skape resultater, og at du ønsker å være med å utvikle avdelingen videre. Vi tror derfor den rette personen er strukturert og nysgjerrig. Du er forretningsorientert, kundeorientert og har fokus på relasjonsbygging. Sist, men ikke minst, er du en kulturbygger, som virkelig ser dine kollegaer.

Videre ser vi etter deg som:

  • Er utdannet ingeniør eller sivilingeniør innen byggfag
  • Har erfaring med rådgivning og prosjektering av bygg- og byggtekniske konstruksjoner
  • Du har gjerne erfaring med stål og betong, og det er selvsagt å foretrekke at du har kompetanse innen tre. Det vil være en fordel med kunnskap innen massivtre
  • Det er en fordel med erfaring fra oppdragsledelse, oppdragsstyring eller økonomistyring

Du søker stillingen via www.dfind.no. For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte vår rådgiver i Dfind, Ingrid Endresen Thorseth, på telefon 988 31 630. I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi også om at du laster opp søknadsbrev. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt. Vi selekterer innkomne søknader fortløpende, og søknadsfristen er snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: