Leder for bru-gruppen

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16.000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeVestland
StedBergen
Søknadsfrist15.02.2020

Vil du lede og utvikle vår bru-gruppe?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren både imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor på Fantoft i Bergen blir du en del av ledergruppen på Bygg og Anlegg som sammen jobber målrettet for å skape god lønnsomhet og positiv faglig og sosial utvikling. Avdelingen er Vestlandets største konstruksjonsmiljø med fire konstruksjonsgrupper innen ulike markedsområder. Bru-gruppen består i dag av 19 medarbeidere med god variasjon mellom juniorer og seniorer. Vi har et svært godt arbeidsmiljø og en tydelig kultur for godt samarbeid og gjensidig bistand. Alle våre prosjekter er flerfaglige, og du får rik anledning til å knytte bånd til andre fagmiljøer som Veg, VA, Landskap og Geofag.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir involvert i store og komplekse prosjekter over hele landet, der du får mulighet til å påvirke samfunnsutviklingen. Du vil jobbe tett med det øvrige bru-miljøet i Sweco, særlig med bru-gruppene i Oslo og Lillehammer. Du bistår også nasjonalt med markeds- og tilbudsarbeid mot kunder og samarbeidspartnere. Som leder for bru-gruppen blir du også en verdifull ressurs i strategiarbeidet og i arbeidet med å digitalisere metoder og leveranser.

Vi søker deg som tar ansvar og får ting gjort. Du støtter og utvikler dine medarbeidere og gir dem en klar retning, samtidig som du inspirerer og koordinerer. Du setter ambisiøse forretningsplaner til livs og aksepterer ansvar for resultater.

Dine viktigste arbeidsoppgaver omfatter

  • Du har det forretningsmessige ansvar for gruppen, derigjennom resultat- og personalansvar.
  • Du har overordnet ansvar for å følge opp brugruppens leveranser og videreutvikle gruppen og bru-miljøet i Sweco Norge.
  • Du vil delta i prosjekter som prosjekteier, prosjektleder eller prosjekterende.
  • Du leder og følger opp dine medarbeidere, og har ansvar for rekruttering.
  • Du deltar i tilbudsarbeid og har tett markeds- og kundekontakt.

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor relevante fag.
  • Du har minimum fem års erfaring med brukonstruksjoner fra rådgiver, entreprenør eller byggherre.

Kontaktpersoner:

Kristian Rommetveit Dahl

Avdelingsleder Bygg og Anlegg

+47 92636395

kristian.rommetveit.dahl@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: