Den batteridrevne motorsagen kan brukes til å felle trær, beskjære, snekre eller kappe ved.

Lanserer batteridreven motorsag, blåser og kombitrimmer for en mer miljøvennlig hage

Det kommer stadig nye batteridrevne produkter til hage og uterom.

Nå lanserer Husqvarna tre redskapsnyheter, hvor alle drives av batteri - noe som gir et arbeidsmiljø med lavere støynivå og uten farlige utslipp. De har i tillegg like høy kapasitet som tilsvarende bensindrevne maskiner, ifølge en pressemelding fra den svenske utstyrsprodusenten.

Batteridrevne produkter blir stadig mer brukt, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Et arbeidsmiljø med lavere støynivå og uten farlige utslipp foretrekkes av de fleste. I tillegg har batteridrevne produkter ofte like høy kapasitet som tilsvarende bensindrevne maskiner, slik som de tre nyhetene fra Husqvarna.

Den nye kombitrimmeren 325iLK er fleksibel og kan veksle mellom ni ulike tilbehør, slik som stangsag, kantskjærer, stanghekksaks, blåser, børste, kultivator, moserive, trimmer og skogsryddesag. Istedenfor å bytte mellom produkter, byttes bare tilbehøret med et enkelt klikk-system, noe som sparer både tid og plass.


Den batteridrevne kombitrimmeren er like kraftig som en 25cc bensindrevet trimmer. Motoren er plassert bak i trimmeren, noe som gjør den ergonomisk og velbalansert. Den kan brukes med internt eller eksternt batteri, på beltet eller på ryggen.

Den nye blåseren 120iB er interessant for huseiere som ønsker høy ytelse og lang batteritid. Kombinasjonen av lav vekt på bare 2 kg, samt velutformet ergonomi og riktig balanse, gjør den lett å jobbe med over tid. Blåseren kan brukes med flere Husqvarna-batterier, siden den er utformet slik at tyngdepunktet ikke påvirkes av batteriets størrelse.


Blåseren har tre ulike nivåer, som gjør det mulig å regulere maskinens kraft avhengig av arbeidet som skal utføres. Effektiv batterinedkjøling øker ytelsen ytterligere og gir lenger driftstid. I tillegg gjør rask akselerasjon arbeidet mer effektivt.

Den nye motorsagen 340i er en kraftig og lett motorsag som er enkel å bruke, uansett om du skal felle, beskjære, snekre eller kappe ved. Tyngdepunktet er plassert nær håndtaket, og i kombinasjon med den smale sagkroppen, er den enkel å manøvrere. Husqvarnas egne børsteløse motor er 25 prosent mer effektiv enn tilsvarende motorer, og gir et høyt og jevnt dreiemoment.