Landskapsarkitekt

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist21.01.2019

Er du opptatt av å finne bærekraftige løsninger som forener teknikk og miljø?

Vi vet du er flink

Som rutinert landskapsarkitekt er du vant til å håndtere nye utfordringer. Du liker å jobbe med varierte prosjekter innen infrastruktur, bygg og industri, og din lidenskap for faget er en drivkraft for at du lykkes i prosjektene du arbeider i.

Du har ingen problemer med å ta ansvar for fagområdet i et prosjekt, og du vet at dette krever god kommunikasjon. Du ser helheten og detaljer og søker hele tiden nye, bærekraftige løsninger som forener teknikk og miljø. Du er selvstendig og initiativrik og liker å se at arbeidet du legger ned skaper resultater.

Som landskapsarkitekt hos Sweco er du med på å forme fremtidens byer.

Dette kan du

Du elsker det du gjør, og har minst fem års erfaring fra rådgivende ingeniør, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant virksomhet. Du har prosjekteringserfaring og erfaring med beskrivelse.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av utredning, konseptutvikling innen landskapsforming, skisser, forprosjekt, detaljprosjektering og beskrivelser. Du vil følge opp på byggeplass og ta ansvar for å prosjektgjennomføring og kvalitetssikring. Kundeoppfølging, markedskontakt og innsalg av prosjekter vil også være en viktig del av jobben.

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du får ta ansvar i spennende prosjekter og har gode muligheter til å utvikle deg. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Kontaktpersoner:

Hilde Nilsen

Gruppeleder

+47 95042888

hilde.nilsen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: