Lagerselger og sjåfør med G8

XL-BYGG Asker Trelast er det komplette byggevarehuset i Hønefoss med avdelinger i Hønefoss, Asker, Vollen, Vøyenenga og Drammen. Vi ble etablert i 1957.Vi er i alt 70 ansatte i dag, mange av dem eksperter innenfor sine spesialfelt. Vi har alt du trenger enten prosjektet ditt er stort eller lite. Vår lange fartstid innenfor trelast og byggevarer generelt, gjør at vi er et godt valg som samarbeidspartner enten du skal i gang med et stort eller lite prosjekt. Vi er her for deg. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Firma Randstad for XL-BYGG Asker Trelast avd. Hønefoss
FylkeBuskerud
StedHønefoss
Søknadsfrist11.11.2018

Vi ser etter en blid og hyggelig kollega til vår XL- Byggevareavdeling på Hønefoss. Du må ha sertifikatklasse B,C og G8(lastebilkran). Våre avdelinger har i dag et varesortiment som dekker de fleste behov innen byggevarer, derfor ønsker vi at vår nye lagerselger/sjåfør har butikkerfaring. Du har bygg-faglig og teknisk interesse. Arbeidssted vil være ved vår avdeling på Hønefoss.

Våre kunder, både privat og proffmarkedet, kan ha behov for råd fra deg. Derfor må du ha evne til å kartlegge kundens behov på en rask og løsningsorientert måte. Du vil inngå i et team og jobbe med salg og kundeservice hovedsakelig på lager, men også i butikk hvis det er behov for det. I tillegg vil du kjøre varer ut på byggeplass og til privatkunder. Fordelingen vil være ca 75/25 som lagerselger/sjåfør.

Alle har forskjellige oppgaver i byggevarehuset vårt. Ingen oppgaver er for stor og ingen for liten for oss. Du må like å ta i et tak da vi er opptatt av å hjelpe hverandre der det er behov. Du må ha truckførerbevis, da plukk av varer og varepåfylling er store og tunge byggevarer.

Arbeidsoppgavene dine vil bestå av alt fra bestilling av varer, plukk og pakking, generelle oppgaver som inngår på et byggevarelager, og kjøring av varer ut til kunder. Du er handlekraftig og motiveres av å skape gode handleopplevelser for kundene. Din evne til å kommunisere på en god måte fordrer at du snakker og skriver godt norsk.

Vi tilbyr et godt miljø blant hyggelige kollegaer. Du vil få mulighet til egenutvikling i form av interne og eksterne kurs som er relevante for denne stillingen. I tillegg får du opplæring i bruk av radioterminal og datakasse. Vi har pensjonsordninger og ellers alle lovpålagte ordninger hos oss, og penger på konto 10. hver måned.

Hvis dette høres ut som en jobb du vil trives i, så send en søknad til senior rådgiver i Randstad: Beate Hæhre Jørgensen. Søknadsfrist snarest, søknader vurderes fortløpende.

Hvis du har spørsmål om stillingen, så kan du ringe Beate på: 400 21 492.

Søk her