Lærlinger

Isachsen ble stiftet i 1986 og er et av Norges ledende entreprenørkonsern innenfor anleggsdrift. Evnen til hele tiden å se litt lenger enn til dagen i dag, er vår kanskje viktigste styrke. En fremoverlent og samfunnsbevisst forretningsdrift har lagt grunnlaget for over 30 års sammenhengende vekst. Hver dag møter mer enn 600 dyktige fagarbeidere på jobb for å gi sitt bidrag til at landets infrastruktur hele tiden blir litt bedre og litt tryggere. Isachsen, entreprenørskap satt i system. 

Les mer om oss på www.isachsenanlegg.no

Firma Isachsen Anlegg
FylkeViken, Flere fylker
StedSolbergelva / sentrale Østlandet
Søknadsfrist15.03.2020

Isachsen Anlegg har i mange år vært foregangsbedrift når det gjelder å ta inn lærlinger i forskjellige fagfelt. For oss er dette et svært viktig satsningsområde, og i 2019 ble vi kåret til årets lærebedrift i Buskerud.

Vi legger stor vekt på opplæring og oppfølging for størst mulig utbytte av lærlingetiden og for å gi et best mulig grunnlag som fremtidig fagarbeider. Alle lærlingene våre har sin egen instruktør. Instruktøren er lærlingens nærmeste støttespiller og har det daglige ansvaret for kontinuerlig oppfølging og veiledning av lærlingen helt frem til fagbrev. Læretiden er en opplæringsperiode hvor det er lov til å prøve og feile, og vi skal bidra til å utvikle dyktige fagarbeidere som trives i jobben, og som kjenner trygghet og mestringsfølelse.

Som lærling i Isachsen Anlegg vil du jobbe med bransjens beste anleggsarbeidere på utfordrende anleggsprosjekter og bli en del av vårt lag for fremtiden. Vi verdsetter din arbeidsinnsats og tilbyr konkurransedyktige betingelser. Vårt mål er at du skal trives og ønsker å bli værende i bedriften, også etter bestått fagprøve.

Lærling i dag - leder i morgen?

Vi gir ansvar og tillit til mennesker som brenner for faget. Din utvikling starter så snart du går inn døren, og hos oss er eksemplene mange på at initiativ og arbeidsvilje kan bringe deg både ett og flere trinn oppover karrierestigen. Gode resultater for Isachsen avhenger av din innsats og utvikling - vi investerer både tid og ressurser i personer som er innstilt på å gjøre en innsats og lære.

Vi tilbyr lærlingeplasser innen følgende fagfelt:

  • Veg- og anleggsarbeiderfaget
  • Anleggsmaskinførerfaget
  • Yrkessjåførfaget
  • Betongfagarbeiderfaget
  • IKT

Betongfagarbeidere søker vi til våre datterselskaper VS element AS og Nordisk Sprøytebetong AS.

Vi bygger fremtiden- vil du være med?

Når du søker lærlingeplass hos oss, må følgende vedlegg være med for at din søknad skal bli behandlet:

  • Karakterutskrift
  • CV
  • Søknad rettet mot ditt fagområde og dine interesser

Arbeidssted vil være det sentrale Østlandet

På - Ryddig - Romslig - Humoristisk - Miljøbevisst

Kåret til Årets Lærebedrift i Buskerud 2019!

Kontaktpersoner:

Line Merete Ristvedt
Opplæringskoordinator
laerling@isachsenas.no
975 55 028

Vidar Kjenås
Opplæringsansvarlig
vidar.kjenaas@isachsenas.no
979 94 049

Søk her