Lærling i asfaltfaget

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,8 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 550 ansatte, hvorav 1 600 fagarbeidere og 950 funksjonærer.

Firma Veidekke Industri
FylkeRogaland
Søknadsfrist16.08.2020

Veidekke er størst på asfalt i Norge og trenger en motivert lærling i Rogaland.

Som lærling i asfaltfaget kan du se frem til en hverdag som er både variert, utfordrende og lærerik. I sommersesongen (april-november) blir du en del av et lag som er ute og legger asfalt.

På vinteren vil du ta del i arbeid på laboratoriearbeid og vedlikehold på verkstedene våre. Det er mange maskiner og utstyr som du vil bli godt kjent med, og som byr på en variert hverdag.

Fagbrev og mestring

Tar du fagbrev etter endt læretid, får du dokumentert din formelle kompetanse. Du kan gå ut i jobb som fagarbeider eller fortsette på videre utdanning om du ønsker det. I Veidekke ønsker vi å satse på unge og det vil det være store muligheter for utvikling for den som er motivert for det. Ikke minst blir du en viktig del av å sikre den norske samferdselen.

I Veidekke verdsetter vi involvering og teamarbeid. Vi har høyt fokus på fagkompetanse og som lærling hos oss vil du få tett oppfølging av fagansvarlig og instruktør i samarbeid med et opplæringskontor, på veien til et fagbrev.

Om deg

Du vil jobbe sammen med erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer med deg. I tillegg får du lønn under hele læretiden, noe som gjør at du kanskje slipper å ende opp med et stort studielån etter endt utdanning.

For at du skal trives som lærling i asfaltfaget bør du like å være ute og ta i et tak. Du må kunne jobbe selvstendig, men samtidig ta del i et humørfylt arbeidslag. I Veidekke er det også viktig at du er nøyaktig og tenker sikkerhet i hverdagen. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag. For å bli lærling hos oss, må du også være punktlig og du må synes det er gøy med utfordringer, lære og utvikle deg og levere godt faglig arbeid.

Når du søker lærlingeplass hos oss må følgende være med:

  • Karakterutskrift inkludert fravær
  • Søknad med CV og evt. attester

Her kan du for øvrig lese mer om det å være lærling i Veidekke og hvilke fag vi har rettet mot vår lærlingordning.

Kontaktperson:

Torgeir Erland

934 99 758

Søk her

Vis flere stillinger: