Kontraktsingeniør

NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden. Som ekspert på å drive komplekse byggeprosesser, bidrar NCC til en bygg- og anleggsvirksomhet som har positiv innvirkning på kundene og for samfunnsutviklingen som helhet. Virksomheten omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2023 omsatte NCC for cirka 57 milliarder SEK og hadde 12.200 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo, Buskerud
StedOslo, Drammen
Søknadsfrist11.04.2024

Bli med å jobbe på noen av landets største anleggsprosjekter! Vi søker en dyktig kontraktsingeniør med kompetanse innen kontraktsadministrasjon.

Som kontraktsingeniør vil du være ansvarlig for å overvåke, administrere, og følge opp kontraktsmessige spørsmål og rettigheter gjennom hele prosjektets livssyklus. Du vil også bistå prosjektledelsen med utarbeidelse av nødvendig rapportering til kunden, i henhold til krav i kontrakten.

Dine utfordringer og ansvarsområder

 • Overvåke, administrere, og følge opp kontraktsmessige spørsmål gjennom alle prosjektfaser
 • Aktivt følge opp kontraktsmessige spørsmål overfor underentreprenører/leverandører
 • Sikre klar forståelse av forpliktelser og rettigheter i organisasjonen
 • Etablere og styre et kontraktsadministrasjonssystem, inkludert håndtering av endringer tilpasset kravene i kontrakten
 • Identifisere og administrere spesielle kontraktsvilkår i samarbeid med produksjonsledelsen
 • Etablere rapporteringssystem for kontraktsrelaterte saker til prosjektleder/anleggsleder
 • Utarbeide og håndtere krav mot kunden og underentreprenører/leverandører ved behov
 • Delta aktivt i interne møter med prosjektteamet

Din bakgrunn og erfaring

Vi ser etter deg med noen års erfaring fra produksjonsarbeid på anlegg, gjerne kombinert med erfaring innen kalkulasjon eller anbudsarbeid. Du er strukturert og nøyaktig, og har stor kapasitet til å håndtere komplekse spørsmål og sikre kontraktsoverholdelse. For å trives i NCC ønsker vi at du bringer med deg et positivt engasjement, tør å utforske nye perspektiver og er tydelig i dine meninger.

Du bør også ha:

 • Bachelor- eller mastergrad innen bygg- eller anleggsfag, eller tilsvarende relevant høyere utdanning
 • God kunnskap om bygningslovgivning, bygg- og anleggsproduksjon, samt kjennskap til ulike arbeidsmetoder
 • Evne til å forstå byggeprosessen og de ulike parametrene som påvirker vår virksomhet
 • Tekniske ferdigheter og kunnskap om ulike tekniske løsninger kan være en fordel

Du behersker norsk eller et skandinavisk språk både skriftlig og muntlig, og har i tillegg gode engelskkunnskaper.

Vi tilbyr

Hos oss blir du del av et solid fagmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer som er opptatt av å gjøre hverandre bedre. Vi er et selskap i vekst, og gjennom spennende prosjekter vil du få muligheten til å sette et tydelig fotavtrykk i vår videre utvikling. Du blir en del av en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet, og en sterk vilje til å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi har også et godt tilbud for personlig og faglig utvikling og opplæring, og tilbyr konkurransedyktige betingelser, med gode pensjon- og forsikringsordninger.

NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet rundt oss, og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi ønsker å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.

Arbeidssted

Vi ser etter kontraktsingeniører til våre prestisjeprosjekter i Drammen og i Oslo-området.

Kontaktpersoner og søknad

For spørsmål om denne rollen, ta gjerne kontakt medPer-Arne Bertheussen/kommersiell leder eller Christina Johansen/HR-spesialist rekruttering - se kontaktdetaljer.

I henhold til NCC sin sikkerhetskultur vil vi gjennomføre en bakgrunnssjekk via Semac for den endelige kandidaten til denne stillingen.

Søknadsfrist: 11. april 2024

Bli med å skape fremtidens infrastruktur med oss! Vi ser frem til å høre fra deg.

Mer om NCC og Civil Engineering

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.

Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-, kraft- og idrettsanlegg.

Søk her

Kontaktpersoner:

Christina Johansen
HR-spesialist, NCC Civil Norge
+47 976 67 111

Per-Arne Bertheussen
Kommersiell leder, NCC Civil Store Prosjekt
+47 918 37 423

Vis flere stillinger: