Konsulenter Vannkraft

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 280 ansatte, de fleste med mastergrad innen bygg/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

For tiden bidrar vi i prosjekter som Kampflybasen Ørlandet, OSL-T2, utbyggingen av Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, rehabilitering av Stortinget, rehabilitering av Norges Idrettshøyskole, samt flere idrettsbygg, skoler og omsorgsbygg.

Firma ÅF Advansia
FylkeOslo
StedLysaker/Oslo
Søknadsfrist14.12.2016

For noen år siden ble ÅF etablert i Norge, med vellykkede divisjoner bl.a. innen prosjekt og - byggeledelse (ÅF Advansia) og industri (ÅF Industry AS). Vi vil nå fortsette vår ekspansjon ved å etablere en bærekraftig vannkraftvirksomhet i Norge, og i løpet noen år vil denne delen av virksomheten bestå av ca. 50-100 ansatte.

Vi er nå klar for neste steg i vår utvikling og har et sterkt fokus på å bli Norges ledende konsulentselskap innen vannkraft. Vår nyutnevnte norsk vannkraftsjef startet i september og vi er nå på utkikk etter dyktige ingeniører som ønsker å bli med på vår spennende reise og delta i oppbyggingen av vår norske vannkraftvirksomhet.

Vi søker dyktige ingeniører innen følgende områder:

  • Bygg og anlegg med fokus på geo- og betongteknologi.
  • Prosjekt- og byggeledelse.
  • Spesialister på turbiner og generatorer.
  • Elektro og kontrollanlegg Hydraulikk.
  • Miljø og konsesjoner
  • Plassering Lysaker, eller etter avtale.

Hvem er du?

Som person tror vi at du flere års erfaring fra vannkraftsbransjen. Du synes det er lett å bygge relasjoner både internt og eksternt, og er naturlig forretningsorientert, ansvarsbevisst og selvgående. Du liker utfordringer og et resultatorientert miljø, og er motivert til å møte de fastsatte målene. Du kommuniserer meget godt på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

Vi søker deg som ønsker å bidra i videre utvikling av ÅF så vi kan løse våre kunders behov stadig bedre.

Vi kan tilby deg utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med høyt motiverte og dyktige kolleger, spennende prosjekter og utfordrende arbeidsoppgaver.

Om selskapet

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.

ÅF - Innovation by experience.

Søk på stillingen her

Kontaktinformasjon

Stanley Jensen
+4797940231
stanley.jensen@afconsult.com

Vis flere stillinger: