Konserndirektør HR

GK Gruppen er Skandinavias ledende leverandør av teknikk i bygg med en omsetning på over 6 milliarder kroner. Med rundt 3 200 ansatte og 80 kontorer i Norge, Sverige og Danmark leverer vi smarte og bærekraftige løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet. Vår misjon er å bygge bærekraftige samfunn for generasjoner.

Firma GK Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist01.09.2020

Organisasjonsutvikling – Innovasjon – Bærekraft

GK Gruppen er i en spennende fase med implementering av ny konsernstrategi, G-Kraft, og med ny konsernledelse. Konsernet skal ta en tydelig klimaposisjon gjennom økt satsning på teknologi og innovasjon.

Konserndirektør HR er en nyopprettet stilling med overordnet ansvar for alt HR-arbeid i en av Skandinavias største tekniske entreprenører og servicepartnere. Målet er å tiltrekke, utvikle og beholde kompetente medarbeidere slik at GKs tverrfaglige tjenester og kompetanse skal gi stadig bedre og mer innovative og lønnsomme løsninger for kundene.

Vi ser etter en strategisk og forretningsorientert HR-leder med bred erfaring fra større virksomheter, gjerne med internasjonal aktivitet. Du har erfaring med organisasjonsutvikling, endringsledelse, kompetanse- og lederutvikling og employer branding og har implementert effektive HR-rutiner og -verktøy i virksomheter med spredte lokasjoner. Du kommuniserer godt på skandinavisk og engelsk, har høyere utdanning og et engasjement for bærekraftig utvikling.

Konserndirektør HR i GK Gruppen inngår i konsernets toppledergruppe og rapporter til konsernsjef.

For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, eller Mona Wille, tlf. 402 15 106. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad og CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: