Kommunikasjonsrådgiver

Konsernet ALLSKOG er en ledende skogaktør i Møre og Romsdal, Trøndelag og Nord-Norge. ALLSKOG omsetter tømmer og er leverandøren av skogtjenester i hele området. Skognæringa er den største fastlandsbaserte eksportnæringa nordafjells, og ALLSKOG er interesseorganisasjonen for skogeiere og arbeider for å sikre rammebetingelser for skognæringa både lokalt, regionalt og nasjonalt. Konsernet omsetter for 1 mrd i året. ALLSKOG er et samvirke som eies av 7800 skogeiere.

Firma Allskog
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist10.11.2015

Vi søker etter kommunikasjonsrådgiver med næringspolitisk teft, og tilbyr et fantastisk budskap å selge;
De norske skogene lagrer stadig mer CO2 fra atmosfæren. ALLSKOG bidrar til økt opptak gjennom økt aktivitet i skogbruket og gjennom å sikre økt bruk av tre i varige konstruksjoner, til energiformål og i industrien. Skogen er nøkkelen for å gjennomføre det grønne skiftet. Jo mer vi produserer, desto bedre er det for klimaet. - vi gir rett og slett verden lengre liv.

Du har:

  • erfaringskompetanse på strategisk kommunikasjon
  • arbeidet med myndighetspåvirkning og/eller har politisk erfaring
  • erfaring fra drift av eier/medlemsorganisasjoner

Du kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte. Du kan arbeide systematisk og selvstendig, og er en pådriver overfor andre i ditt arbeid. Du bør ha flere års erfaring fra strategisk kommunikasjon, og god kjennskap til politiske strukturer

Vi tilbyr:

  • en bransje i vekst der økt aktivitet er klimavennlig
  • et selskap som har store ambisjoner om miljøvennlig vekst, verdiskaping og skogbasert innovasjon
  • interessante arbeidsoppgaver innenfor kommunikasjon og påvirkning av rammevilkår for skognæringen

I ALLSKOG finner du et innovativt miljø med høy faglig kompetanse og svært trivelige kollegaer. Vi har konkurransedyktige betingelser. Hovedkontoret ligger i Trondheim. Stillingen rapporterer til organisasjonssjef.

For evt. spørsmål kan organisasjonssjef hos ALLSKOG, Oddny Estenstad kontaktes på telefon 91399653 eller Siri B. Røddesnes hos Jobzone, 4000 3712 / 97144471
siri@jobzone.no

Vis flere stillinger: