Knut Sigvartsen blir ny daglig leder i Løvenskiold-Vækerø-selskapet Maxbo Teknikk.

Knut Sigvartsen ansatt som daglig leder i Maxbo Teknikk

Knut Sigvartsen (52) er ansatt som ny daglig leder i Maxbo Teknikk.

 – Knut har allsidig erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv, og han kommer nå fra stillingen som direktør for Oslo, Akershus og Buskerud i Oras AS. Han har tidligere vært forretningsenhetssjef for Statoil (On- og Offshore) og innen Facility Management i Coor Service Management, sier konsernsjef Carl Otto Løvenskiold i Løvenskiold-Vækerø.

Sigvartsen har lang erfaring fra bygg- og anleggsbransjen med ledende stillinger i Mesta AS, og senest som administrerende direktør i Mesta Industri AS med omsetning på 450 millioner kroner. Han har også vært konsulent i PricewaterhouseCoopers (PwC) og IMPAC Ltd.

Sigvartsen er utdannet Cand. Mag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og har en Master i økonomi og ledelse fra SDA Bucconi i Milano, Italia.

– Maxbo Teknikk har forbedret resultatene betydelig den senere tid, og har styrket sin posisjon i markedet som leverandør av forskalingssystemer og betongbyggevarer. Bedriften er godt rustet for videre vekst, og jeg ser frem til en fortsatt spennende utvikling med Knut Sigvartsen som daglig leder, legger Carl Otto Løvenskiold til.

Sigvartsen tiltrer stillingen 1. mars 2019.