Key Account Manager Industri/Bygg

Sonar Search & Selection er et rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 12 dedikerte rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Firma Sonar Search & Selection
FylkeAkershus
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er en ledende leverandør av forbruksmateriell til auto, industri og byggebransjen.

KAM-teamet i bedriften skal styrkes med en nyopprettet stilling som skal jobbe mot industri og byggebransjen i hele landet. Din oppgave som KAM blir å selge våre konsepter til de større aktørene innen industri/bygg. Du definerer kunder og muligheter i markedet, planlegger og gjennomfører salgsplaner og aktiviteter. Du utarbeider tilbud og gjennomfører forhandlinger.

En viktig oppgave er å sørge for høy kundetilfredshet gjennom tett oppfølging av så vel nye som eksisterende kunder. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Hva kan vi tilby deg?

Du kommer inn i en veletablert og solid bedrift med et godt og bredt produktspekter. Vi vil ta godt i mot deg, og inkludere deg i et hyggelig og uformelt miljø. Du vil få en utfordrende hverdag og gode utviklingsmuligheter,

Vi gir deg gode betingelser som inkluderer firmabil og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har erfaring med storkundesalg - gjerne løsningssalg. Det er en fordel om du har et nettverk innen industri/bygg. Du vil få mulighet til å styre egen arbeidsdag. Du må ha et ekte engasjement for kunden og være en god relasjonsbygger. Du evner å forstå kundens behov og ser nye muligheter i markedet for våre løsninger. God struktur i arbeidet og en sterk gjennomføringsevne er egenskaper vi setter pris på. Du har gode kommunikasjonsevner, god forretningsforståelse og er opptatt av å levere.

Interessert?

Send din søknad via denne siden eller på mail til bt@sonar.no. Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen å ringe Bente Tangen i Sonar Search & Selection på 951 43 367.

Vis flere stillinger: